Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Cu ce se ocupă și cum arată fiul cel mare al Gabrielei Firea. Preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, ce afacere are la 28 de ani

Cu ce se ocupă și cum arată fiul cel mare al Gabrielei Firea. Preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, ce afacere are la 28 de ani

by admin

În prezent, Gabriela Firea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Florentin Pandele, împreună cu care are doi băieți, însă în trecut fosta jurnalistă a fost căsătorită cu Răsvan Firea, bărbat care s-a stins din viață în 2010 și cu care are un fiu, Tudor Ștefan, acum în vârstă de 28 de ani. Iată cum arată și cu ce se ocupă primul născut al Gabrielei Firea!

Ce afacere conduce Tudor Ștefan Firea

Gabriela Firea, în vârstă de 51 de ani, este o fostă jurnalistă care a intrat în politică în anul 1999, devenind membru PSD. De-a lungul carierei sale, a ocupat funcția de primar general al Municipiului București între 2016-2020 și a fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu din 25 noiembrie 2021 până pe 14 iulie 2023.

Pe plan personal, Gabriela Firea este căsătorită cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, din anul 2010, iar împreună au doi copii, David Petru și Zian Mihail. Însă, fosta jurnalistă îl mai are și pe Tudor Ștefan, fiu care a fost conceput în timpul mariajului cu regretatul afacerist Răsvan Firea.

În prezent, Tudor Firea are 28 de ani și, spre deosebire de cea care i-a dat viață, preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Din acest motiv, Gabriela Firea nu publică foarte des imagini pe rețelele sociale cu fiul său cel mare. Chiar și așa, au ieșit la iveală detalii cu privire la viața lui.

Tudor Firea se ocupă cu afacerile imobiliare

Se pare că Tudor Ștefan Firea se ocupă cu afacerile imobiliare ale familiei. De altfel, firma, ce are drept domeniu de activitate “închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare”, îi poartă numele “Tudor Imob SRL”.

Însă, fosta jurnalistă își susține fiul din umbră, ea fiind acționar majoritar al companiei încă din anul 2004, după cum notează unica.ro. Principalii asociați ai firmei Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părțile soiale, și băiatul său, Tudor Ștefan Firea, 25%.

Citește și Cum arată femeia care o acuză pe Gabriela Firea că i-a furat bărbatul. Uite cât de frumoasă este!

A picat Bacalaureatul

Înainte de a ajunge om de afaceri, Tudor Ștefan Firea a picat examenul Maturității, luând nota 5,15 la istorie, nota 3,16 la Sociologie și 1,2 la Limba și literatura Română.

S-a întâmplat în anul 2014, în sesiunea din vară. Până în toamnă, însă, Tudor Ștefan Firea s-a pus cu burta pe carte și a reușit să promoveze, dar nu cu note foarte mari. Fiul Gabrielei Firea a obținut la Bacalaureat 7 la Limba Română și literatura Română, 8.05 la Sociologie, iar media finală a fost de 6.73.

Citește și Câți copii are Gabriela Firea, de fapt. Puțini români cunosc aceste detalii din trecutul ei!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro