Wednesday, March 22, 2023
Home Sport ”Cu tehnica de lovire a mingii te naști, nu o poți învăța”

”Cu tehnica de lovire a mingii te naști, nu o poți învăța”

by admin

  • Supercupa Spaniei: Betis – Barcelona, joi, 21:00, DGS 1

  • Premier League: Fulham-Chelsea, joi, 22:00, DGS 2

Nicolae Stanciu: ”Cu tehnica de lovire a mingii te naști, nu o poți învăța”

Nicolae Stanciu l-a numit pe Lucian Sânmărtean (42 de ani) drept cel mai bun coechipier alături de care a evoluat. Cei doi au fost colegi la FC Vaslui și FCSB. Acesta este mulțumit de ceea ce a realizat în anul precedent.

Am avut mulți colegi foarte buni în carieră, dar cel mai bun a fost Lucian Sânmărtean. Reușita (n.r. cea mai importantă din China) din penultima etapă, meci decisiv pentru obținerea titlului, a fost cea cu numărul 20 din lovitură liberă. Așa cum mi-a spus un prieten, cu tehnica de lovire a mingii te naști, nu o poți învăța.

Anul 2022 a fost un an foarte bun, mă refer la titlul câștigat și la trofeele individuale câștigate. Mă bucur, dar obiectivul meu nu e să primesc premii individuale, ci să câștig trofee cu echipa.

A fost un an greu, dar mesajele fanilor m-au ajutat să merg mai departe, motiv pentru care le mulțumesc!”, a spus Nicolae Stanciu, pentru FRF.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Nicolae Stanciu, potrivit Transfermarkt
  • 27 de meciuri, 10 goluri și 12 pase decisive sunt cifrele lui Nicolae Stanciu în primul sezon la Wuhan Three Towns 

Nicolae Stanciu, cel mai valoros jucător român în 2022

Urmărește Alpii sălbatici pe DIGI Animal World și Digi Online. Natura găsește mereu o modalitate să te lase fără cuvinte, azi de la 22:00.

În cursa pentru trofeul lunii decembrie, Nicolae Stanciu nu a avut adversari: a strâns 61,86% dintre voturi, fiind urmat de Octavian Popescu – 9,62%, Denis Alibec și Radu Drăgușin – 8,59%, Florinel Coman – 4,81%, Olimpiu Moruțan – 4,47% și Nicolae Păun – 2,06%.

Toți jucătorii naționalei au punctat pe toată durata lui 2022 și în clasamentul ”Tricolorul anului”. Primii 3 clasați în fiecare lună au primit 10, 6, respectiv 3 puncte.

În această ierarhie, Nicolae Stanciu a terminat pe prima poziție cu 23 de puncte, fiind urmat de Darius Olaru (FCSB) – 20 de puncte, Dennis Man (Parma) și Octavian Popescu (FCSB) – cu 16 puncte, Alexandru Maxim (Gaziantep) și Denis Alibec (Farul) – cu 13 puncte, Rareș Ilie (Nice) și Denis Drăguș (Standard) – 12 puncte, Nicușor Bancu (U Craiova), Andrei Cordea (FCSB) și Olimpiu Moruțan (Pisa). 

Etichete: nicolae stanciu , nicolae stanciu china , nicolae stanciu wuhan three towns , lucian sinmartean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro