miercuri, octombrie 23

Elena Lasconi a avut un răspuns scurt, dar tranșant la cererea președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a se retrage din cursa prezidențială, pentru a coagula voturile de pe dreapta eșicherului politic.

„Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! Breaking News: Și azi candidez la președinția României”, a scris Elena Lasconi miercuri într-un mesaj pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a cerut marți candidatei USR Elena Lasconi să se retragă din cursa prezidenţială, pentru a nu risipi voturile electoratului d dreapta.

‚Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a declarat Nicolae Ciucă marţi.

El spune că Elena Lasconi „trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”.

„Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă.

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version