Thursday, September 21, 2023
Home Afacere Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

by admin

În lumea agitată a afacerilor, timpul este prețios. StartCo vine în ajutorul antreprenorilor și freelancerilor din România, oferindu-le o platformă digitală unică pentru gestionarea eficientă a afacerilor lor, eliminând astfel birocrația și procedurile complicate. Iată cum StartCo vă poate simplifica viața și vă poate ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat.

Începeți Afacerea cu StartCo Fără Birocrație

Unul dintre cele mai mari obstacole pentru cei care doresc să înceapă o afacere este birocrația. StartCo face ca acest proces să fie o briză. Indiferent de forma legală pe care o doriți pentru firma dvs. (SRL sau PFA), puteți deschide o firmă direct din aplicația StartCo, fără a mai alerga la instituții sau a vă bate capul cu procedurile și actele necesare. Totul se poate realiza în doar câteva zile.

banner

Contabilitate Online Simplificată

StartCo vă oferă servicii de contabilitate online, eliminând necesitatea de a merge la un contabil tradițional. Aveți un contabil dedicat cu care puteți colabora exclusiv prin intermediul platformei StartCo. Aici puteți încărca actele lunare, aveți evidența contabilă la îndemână, puteți verifica taxele de plată și puteți comunica cu contabilul în timp real. Este o modalitate eficientă de a vă păstra finanțele sub control.

Facturare Online Fără Costuri Ascunse

Pentru a vă ajuta să economisiți și mai mult, StartCo oferă un modul de facturare online gratuit, disponibil pe timp nelimitat, indiferent de numărul de facturi emise. Acest serviciu vă permite să gestionați facturile cu ușurință și să economisiți bani pe termen lung.

Asistență Pentru Afacerile Existente

StartCo nu este doar pentru cei care doresc să înceapă o afacere de la zero. Dacă aveți deja o afacere în desfășurare, platforma vă poate ajuta și mai mult. Puteți efectua înregistrări pentru orice modificare la Registrul Comerțului, indiferent dacă aveți un SRL sau un PFA. Totul se poate realiza online, fără a mai pierde timp prețios la instituții. Cu StartCo, gestionați-vă afacerea în mod eficient și fără stres.

Simplificarea Contabilității pentru Afacerile Existent

În loc să vă deplasați lunar la un contabil cu un dosar plin de acte, StartCo vă pune la dispoziție întreaga evidență contabilă, accesibilă ușor și în orice moment. Aici găsiți rapoarte în timp real despre situația financiară a afacerii dvs. și aveți o comunicare simplă și centralizată cu contabilul dvs. dedicat.

Un Partener de Încredere pentru Afacerea Dvs.

StartCo este prezent pe piață încă din 2019, sub denumirea FirmeON. Noul nume – StartCo – face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding și poziționare în piață ca soluție digitală pentru freelanceri și antreprenori. Platforma se bazează pe tehnologii de automatizare a proceselor birocratice repetitive, contribuind astfel la eliminarea barierelor care împiedică dezvoltarea mediului antreprenorial. Înlocuirea proceselor stresante, costisitoare și consumatoare de timp cu proceduri simple și rapide la costuri foarte mici este ceea ce face StartCo să iasă în evidență.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro