Tuesday, March 21, 2023
Home Sport ”Cum de mai trăim?”. Mesajul transmis de Peluza Cătălin Hîldan

”Cum de mai trăim?”. Mesajul transmis de Peluza Cătălin Hîldan

by admin

  • Liga 1: Rapid – Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: U Cluj – Voluntari, vineri, 16:30, DGS 1

Mesajul transmis de ”PCH” după ce s-au ”agitat apele” în Ștefan cel Mare 

Într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, suporterii Peluzei Cătălin Hîldan au transmis că nu renunță la lupta de a aduce echipa unde era acum câțiva ani.

Cum de mai trăim?

Se întreabă lucrul ăsta o țară întreagă. Oameni de sport, jurnaliști de bine, oameni de afaceri sau simpli admiratori ai fotbalului se întreabă cum de un club supt până și de măduva oaselor și de orice sevă îi curge prin artere mai trăiește azi.

Cum de lumea încă îl mai iubește? Ca oameni, prin natura noastră defectuoasă, ne e aproape imposibil să iubim pe cineva care nu aduce aproape niciun beneficiu în viața noastră, darămite un club de fotbal care presupune mai mult efort decât răsplată.

Rămâne o eternă necunoscută și un sentiment imperceptibil pentru publicul larg consumator de scandal cum de noi mai trăim când s-au pus peste noi atâtea lopeți de pământ de care ne tot scuturăm.

Se întreabă groparii noștri cum de mai trăim. Atâtea eforturi de a ne duce în uitare și de a ne arunca în gaura neagră a uitării alături de procese alambicate de evaziune și delapidare. S-a apelat la favoruri și la funcții pentru a sfida în cel mai odios mod justiția și a face-o să renunțe la orice inhibiție doar pentru a ne da o ultimă lovitură, iar noi tot mai trăim.

Avem crucea pregătită de câțiva ani, iar șacalii ce vânează cadavrul tot așteaptă să încheie acel ciclu al nemuririi început în primăvara lui 48. Ne stă crucea pregătită la groapă, dar noi tot mai trăim.

Până la urmă, ne întrebăm și noi cum de mai trăim. Printre atâtea dezamăgiri, atâtea mine săpate în pământul supraviețuirii, noi tot avansăm. Uneori mai repede, alteori mai greu, dar singurul drum pe care îl parcurgem e în față. Cu eforturi supraomenești, cu nervi cedați și cu timp sacrificat nu facem decât să continuăm a exista.

Fără gloria trofeelor, dar cu gloria luptei, suntem încă aici, cu piepturile bătând a viață, cu pumnii gata de o nouă luptă, dispuși să sacrificăm tot ce e nevoie pentru o nouă zi.

Cum de mai trăim? Simplu. Pentru că nu am renunțat la luptă”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Dinamo, în criză de fonduri

Dinamo se confruntă cu probleme financiare grave, după ce planul de reorganizare al clubului a fost respins de către instanță.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, s-a arătat surprins de hotărârea Tribunalului București și a recunoscut că nu o înțelege, dar a subliniat că pericolul falimentului nu este iminent.

DDB voia să preia acțiunile, dacă planul de reorganizare era aprobat, iar datoriile clubului erau micșorate la 2,5 milioane de euro.

Dorin Șerdean rămâne deținătorul pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo. În plus, Șerdean trebuie să fie repus în funcție la Dinamo, a decis instanța. Între timp, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar, și Vlad Iacob, administrator special, n-au ajuns la un acord în privința noului plan de reorganizare. 

În direct la Digi Sport, Ovidiu Burcă, antrenorul de la Dinamo, a anunțat că sunt active în acest moment două strategii diferite pentru a scăpa de insolvență: atacarea prin apel a deciziei instanței și întocmirea unui nou plan de reorganizare.

Etichete: peluza catalin hildan , dinamo liga 2 , mesaj pch


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro