Thursday, November 30, 2023
Home România Dacă românii sunt masochiști, o să-l voteze pe Ciolacu președinte / Am avut mulți premieri proști, dar niciodată n-am ajuns atât de jos

Dacă românii sunt masochiști, o să-l voteze pe Ciolacu președinte / Am avut mulți premieri proști, dar niciodată n-am ajuns atât de jos

by admin

George Simion, liderul partidului extremist AUR, a declarat duminică la RTV că dacă românii sunt masochiști, o să-l voteze pe Ciolacu președinte. ”În turul 2 al prezidențialelor va intra candidatul PSD și candidatul AUR. Dacă românii sunt masochiști, o să-l voteze pe Ciolacu. Dacă vor altceva, îl vor vota pe candidatul AUR”, a spus el.

”Am avut mulți premieri proști de-a lungul timpului. Adică slabi. Dar niciodată n-am ajuns atât de jos”, a mai spus Simion, vorbind despre Marcel Ciolacu și postarea acestuia că și-a făcut cumpărăturile cu o sută de lei.

Simion a continuat criticile la adresa PSD, spunând că ”PSD nu mai e PSD, votanții îmi spun că nu mai recunosc partidul care era suveranist. Ce face, îi obligă pe pensionari să-și facă carduri? Ca în pandemie, când îi obliga să stea în case”.

El a râs când a fost întrebat de eventuala candidatură a lui Nicolae Ciucă la prezidențiale: ”Dl Ciucă nu e un candidat redutabil, e cel mult o glumă bună”.

Simion a mai spus că lista AUR la europarlamentare va fi deschisă de Cristian Terheș, Gheorghe Piperea și Claudiu Târziu.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro