Thursday, November 30, 2023
Home Sport Darius Olaru, după eșecul din derby: “Tot suntem pe primul loc”

Darius Olaru, după eșecul din derby: “Tot suntem pe primul loc”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 22:54

Data actualizarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 22:53


Roș-albaștrii au primit vizita giuleștenilor pe Arena Națională. Peste 40 de mii au fost alături de vicecampioana României, însă FCSB tot a pierdut derby-ul cu Rapid din a 15-a etapă a sezonului regulat al Superligii.


Darius Olaru, după eșecul din derby: “Tot suntem pe primul loc”


Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, a vorbit după meci despre evoluția roș-albaștrilor și a precizat că giuleștenii în afară de cele două goluri nu au avut ocazii mari pe spațiul porții lui Ștefan Târnovanu. 


„A doua înfrângere, da. Cred că am avut un parcurs destul de bun până acum patru-cinci etape. Până la urmă, într-un tur au loc înfrângeri. Nu e capăt de drum. Era un derby important pentru noi. Unul important pentru fani. Au venit în număr mare pentru noi și așteptau victoria.


Ne-au dat goluri din două greșeli. Au așteptat greșeala noastră. Nu și-au creat ocazii. Practic, am marcat două autogoluri. După, a fost greu. Atât s-a putut în această seară. 


Din păcate, dacă în anii precedenți începeam rău campionatul acum se pare că pe parcurs ne pierdem. Trebuie să muncim mai mult la antrenament și să arătăm altfel la jocuri. Până și noi așteptăm altceva de la noi. Și trebuie să muncim mai mult. 


Deocamdată suntem bine, chiar dacă am făcut atâția pași greșiți tot suntem pe primul loc. Așteptăm jocul CFR-ului și trebuie să muncim mai mult.


Ei nu au greșit cât am greșit noi. Era greu la 2-0 să alergăm după egalare”, a spus Darius Olaru după meci.


FCSB – Rapid București 1-2


Papeau a deschis scorul în minutul 39 al partidei, în urma unei acțiuni formidabile în careul FCSB-ului. Câteva minute mai târziu, Iacob a majorat diferența cu un șut puternic la vinclul porții lui Ștefan Târnovanu (minutul 45+2).


În repriza secundă, Joyskim Dawa s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a micșorat diferența, însă FCSB nu a reușit să revină pe tabela de marcaj, iar la capătul celor 90 de minute, Rapid a plecat de pe Arena Națională cu toate punctele.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro