Thursday, September 28, 2023
Home România De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Pro TV

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Pro TV

by admin

Bebe Cotimanis a discutat despre momentul când a luat decizia de a părăsi postul de televiziune Pro TV. Fostul jurat al emisiunii „Românii au Talent”, care mai târziu a fost înlocuit de Florin Călinescu, a renunțat la poziția de jurat în 2015.

Bebe Cotimanis a fost jurat în emisiunea „Românii au Talent” pentru o perioadă de doar un an. În 2015, el a decis să părăsească Pro TV și să se alăture echipei Prima TV. Într-un interviu, actorul a dezvăluit adevăratul motiv care a stat la baza deciziei sale de a pleca.

Bebe Cotimanis a vorbit despre plecarea de la Pro TV

Fost jurat al „Românii au talent”, Cotimanis a menționat că totul a pornit după ce a oprit parcursul unei fetițe în concurs.

„Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă. M-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată.

Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”, mărturisea Bebe Cotimanis.

Cu toate acestea, fata l-a iertat mai târziu. Și asta pentru că unul dintre concurenții aleși să meargă mai departe în concurs a renunțat, motiv pentru care Nicoleta a revenit în show. Iar fata a ajuns chiar și în finală.

Actorul povestește că era într-un turneu la Turnu Severin, unde avea o piesă de teatru, moment în care Nicoleta s-a apropiat de el și l-a iertat. Bebe Cotimanis mărturisește că aceasta a stat în sala de spectacol și i-a aplaudat prestația.

„Românii au talent”. Sursa: arhiva EVZ

Actorul face acum parte din serialul „Lia, soția soțului meu”

Constantin Cotimanis poate fi văzut pe micile ecrane în serialul „Lia”. El joacă rolul lui Marcel, un individ simplu, dar șiret, care deține funcția de administrator al domeniului Vornicu.

„Personajul pe care îl interpretez în noua producţie marca Ruxandra Ion este un mitocan simpatic, un om cu carte puţină, dar cu orgolii multe, familist aproape convins. Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala, sper eu, fermecător”, declara actorul înainte de apariția serialului de pe Antena 1.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro