Tuesday, February 7, 2023
Home Știință DIANA Nițescu triplă laureată în Las Vegas în cadrul Galei

DIANA Nițescu triplă laureată în Las Vegas în cadrul Galei

by admin

Stevie Awards for Women in Business este o competiție internațională produsă de creatorii prestigioasei International Business Awards® și American Business Awards®. Stevie este considerat pe scară largă a fi cel mai important premiu pentru afaceri din lume .

În 2022 peste 1 500 de nominalizați din 27 țări, evaluați de 8 jurii și 200 jurați globali din: SUA, Canada, China, Hong Kong, Singapore, India, UAE, Franța, Australia, UK si Olanda, au așteptat calificarea în finala Galei Stevie® Awards for Women in Business, din Las Vegas.

In cadrul Galei Stevie® Awards for Women in Business, la categoria ONG, juriul a desemnat castigătoare a 3 premii Asociația TOP Minds reprezentată de Diana Nițescu în calitate de CEO & Founder: argint (Femeia anului) , bronz (Inovatorul anului), bronz (Mentorul anului).

TOP Minds s-a remarcat prin consecvență, stagiile internaționale organizate la CERN, NASA, Silicon Valley, Tokyo, Singapore, Dubai, Sydney, Londra și lansarea OctogonHUB, comunitatea tinerilor cu performanțe în tehnologie, știință, cercetare și start-up business.

Mesajele juriului sunt pentru comunitatea TOP Minds un combustibil de performanță în 2023:

”TOP Minds este o particularitate cu potențial ridicat și un concept genial pentru a ajuta tinerii”

”Foarte interesant modul de utilizare a psihologiei în comunitatea de cercetare și tehnologie. Felicitări pentru realizările voastre!”

”Nu există cuvinte pentru a descrie această nominalizare!!!! Excelent!!! Viață lungă acestui ONG care desfășoară o muncă remarcabilă la Obiectivul de dezvoltare durabilă nr.4: Educație pentru toți. Bravo Diana Nitescu!”

Anul 2023 găsește TOP Minds și OctogonHUB în dinamica de organizare a R&D Awards Gala, unde se pot înscrie de la olimpici naționali și internaționali din aria STEM, până la Cercetători români, care activează în piața globală. 

Scopul OctogonHUB este de a apropia top performerii din R&D și a aduce un suflu modern și agil în abordarea științei și cercetării din România, făcând astfel ca o carieră R&D să aibă un gust mai bun pentru generația tânăra.

Toate acestea pentru că mantra TOP Minds și OctogonHUB este ”uită-te în jur și adauga +1, acolo unde el nu există”, cum ne declara Diana Nițescu – CEO & Founder.

 ______________

TOP Minds este un ONG cu un background de 24 ani în mediul business corporate, fiind axat pe dezvoltare carierei elevilor și studenților High Performance și a celor pasionați de știință, tehnologie și cercetare. 

În 2020 TOP Minds a lansat OctogonHUB comunitatea de start-up business dedicată tinerilor care doresc să construiască un business tech, deeptech, science sau R&D.

JOIN US | LinkedIn | Facebook | Instagram | Diana Nițescu

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro