Wednesday, March 22, 2023
Home Afacere Din ce își câștigă acum banii Deea și Dinu Maxer. Afacerea care le-a umplut conturile

Din ce își câștigă acum banii Deea și Dinu Maxer. Afacerea care le-a umplut conturile

by admin

Deea și Dinu Maxer au intrat în lumea afacerilor, lucru care le-a adus mai mulți bani în conturile bancare. Deși cei de acasă probabil credeau că banii din muzică și dans sunt suficienți pentru o familie de patru persoane, s-au înșelat amarnic. Asta reiese în urma informațiilor oferite de Dinu Maxer, care a mărturisit că veniturile din noua afacere sunt cu mult mai mari față de banii pe care-i câștigau din domeniul artistic. 

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Dinu Maxer a declarat că atât el, cât și soția lui, au devenit directori de marketing. Cei doi soți promovează pe piața din România produsele de curățenie sau înfrumusețare ale unei firme turcești. (CITEȘTE ȘI: DEEA ȘI DINU MAXER AU FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ O RELAȚIE DE 17 ANI: ”ODATĂ CU ANII, NE-AM DAT SEAMA CĂ…”)

Dinu Maxer: ,,A ajutat foarte mult și imaginea noastră publică”

Artistul a povestit că anul 2022 a fost unul destul de bun pe plan profesional și personal. Împreună cu Deea, soția sa, a intrat în lumea afacerilor. Nu se poate plânge, întrucât veniturile sunt mai mari față de cele avute până acum, din domeniul în care ambii și-au făcut o carieră.

,,Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness.

Deea și Dinu Maxer. Sursă foto: social media

În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări”, a povestit Dinu Maxer, potrivit informațiilor oferite de Fanatik.

(VEZI ȘI: DIN CE FACE BANI DEEA MAXER? A CÂŞTIGAT ŞI 3.000 DE EURO ÎNTR-O LUNĂ: „LE ÎNCURAJEZ PE FEMEI SĂ ÎNCERCE”)

Cât despre banii pe care îi făceau din muzică și dans, soțul Deei Maxer a mărturisit că banii câștigați din noua afacere sunt mai mulți față de câștigurile din prestările artistice.

,,Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici ”, a mai spus Dinu Maxer, pentru sursa de mai sus.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro