Saturday, September 30, 2023
Home Sport Dinamo a vrut să transfere un jucător dat afară de FCSB

Dinamo a vrut să transfere un jucător dat afară de FCSB

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 18:40

Data actualizarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 18:43


Dulca a început sezonul trecut la Chindia Târgoviște, iar în augut a fost vândut la FCSB, pentru 250.000 de euro. Mijlocașul format la Swansea a strâns 13 meciuri la vicecampioana României, iar în iarnă a plecat de la echipă, Gigi Becali fiind nemulțumit de prestațiile jucătorului.


Dinamo ar fi vrut să îl transfere pe Marco Dulca


Având în vedere că jucase deja la două echipe într-un sezon, Dulca avea două variante: fie să revină la Chindia, fie să rămână liber până la finalul stagiunii. Mijlocașul a hotărât să se întoarcă la Târgoviște și a retrogradat în Liga 2.


Dulca, liber de contract și în prezent, ar fi fost dorit de Dinamo în vară, după revenirea formației din Ștefan cel Mare în Liga 1, anunță iamsport.ro. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, iar bucureștenii au decis să se îndrepte către alte variante.


Fostul internațional Cristi Dulca, tatăl lui Marco Dulca, a transmis că este posibil ca fiul său se fi aflat pe lista lui Dinamo, însă spune că nu au existat negocieri.


“Nu, nu știu nimic de Dinamo. Chiar nu am cunoștință de așa ceva. Nu au existat negocieri, asta vă spun clar.


Dacă a fost pe listă, asta nu știu. E posibil, dar vă confirm că nu au existat discuții cu noi despre un transfer la Dinamo“, a spus Cristi Dulca, pentru sursa citată.


  • 32 de meciuri a strâns Marco Dulca în sezonul trecut, la FCSB și Chindia Târgoviște

  • 750.000 de euro este cota de piață a jucătorului liber de contract în prezent

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro