luni, septembrie 23

Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu a anunțat luni că s-a retras de la turneul China Open, unde ar fi trebuit să joace săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări la picior, informează The Guardian.

Sportiva, numărul 2 britanic, a fost nevoită să se retragă și săptămâna trecută din meciul cu Daria Kasatkina de la Openul Coreei.

Răducanu s-a calificat pe tabloul principal de la Beijing după ce și-a îmbunătățit recent clasamentul, ajungând pe locul 54 în lume. Dar, în cea mai recentă dintr-o lungă serie de accidentări frustrante, fosta campioană de la US Open a trebuit să renunțe la turneu.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a scris pe X: „Bună ziua, săptămâna trecută la Seul mi-am luxat niște ligamente la picior care, din păcate, au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca. Asta înseamnă că nu pot juca la Beijing, dar sper să revin în competiție cât mai curând posibil”.

Emma Răducanu s-a accidentat după triumful său de la US Open de acum trei ani și și-a petrecut o mare parte a anului 2023 recuperându-se după o intervenție chirurgicală la încheieturile mâinilor și gleznă.

Editor : B.E.

Acțiune.
Exit mobile version