Saturday, April 1, 2023
Home Sport ”Ești total pe lângă!” Cum și-a supărat urmăritorii

”Ești total pe lângă!” Cum și-a supărat urmăritorii

by admin

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Paige a spus, fanii au răspuns! ”Ești serioasă?”

Galerie Foto

Cred că va fi un an grozav și cred că se cuvine să fac unele predicții importante pentru 2023”, a început Spiranac clipul video care a adunat sute de mii de vizualizări. Fosta sportivă a vorbit despre ceea ce se va întâmpla, în opinia sa, în tenis, baschet sau fotbal american, printre altele.

Eagles (n.r.- Philadelphia)? Va câștiga Super Bowl. Rafa Nadal va mai cuceri un trofeu de Grand Slam și se va retrage, iar Coco Gauff va câștiga primul său titlu major. Brooklyn Nets va fi învingătoarea din NBA, iar New York Yankees va câștiga MLB”, a spus Paige Spiranac.

Fanii nu au ”iertat-o” pe Spiranac, nemulțumiți de câteva dintre ponturile fostei jucătoare de golf: ”Ești serioasă? Yankees nu vor fi niciodată campioni!”, ”M-am uitat de 10 ori la video, dar nu am auzit nicio previziune”, ”Nu sunt de acord cu nimic din ce ai spus”, ”Ești total pe lângă” sau ”Îmi pare rău, nu vei nimeri niciuna” au fost doar câteva dintre reacții.

Paige Spiranac primește peste 10.000 de euro pentru fiecare postare pe rețelele sociale

Giles Coren și Monica Galetti lucrează cot la cot cu staff-ul de la unele dintre cele mai extraordinare hoteluri. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 18:00.

Notorietatea lui Paige Spiranac era deja la cote înalte încă de acum trei ani, însă pur și simplu a ”explodat” după ce a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din lume” în vara acestui an. Astfel, americanca a ajuns la 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, motiv pentru care câștigă atât de bine din activitatea de pe internet, informează The Sun. Expunerea de care se bucură cei care vor să se promoveze cu ajutorul fostei sportive este uriașă.

Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a spus de curând Paige Spiranac, potrivit AS.

Pentru fiecare postare în care promovează un brand pe contul său de Instagram, Paige Spiranac încasează nu mai puțin de 10.272 de euro. Prin comparație, Tiger Woods, cel mai mare nume din istoria golfului, același sport în care a activat și Spiranac, primește ”doar” 8.500 de euro per postare.

De curând, Spiranac a lansat un calendar pentru anul 2023, pe care fanii săi îl pot achiziționa pentru 25 de euro.

“Este un proiect foarte special pentru mine. M-am machiat singură, mi-am făcut singură părul, iar partea cea mai bună este că mama mea a făcut toate pozele. Am fost doar noi două. Sper să vă placă acest calendar și toată munca grea pe care am depus-o”, a mai transmis Paige Spiranac.

Etichete: paige spiranac , predictii paige spiranac , fani paige spiranac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro