Tuesday, March 28, 2023
Home Sport “Eu aș renunța la idee!”. Italienii, convinși că Buffon nu i-ar aduce lui AC Milan niciun plus față de Tătărușanu

“Eu aș renunța la idee!”. Italienii, convinși că Buffon nu i-ar aduce lui AC Milan niciun plus față de Tătărușanu

by admin

  • Premier League: Manchester City – Tottenham, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: Villarreal – Real Madrid, joi, 22:00, DGS 2

Informația l-a surprins pe antrenorul campioanei Italiei, Stefano Pioli, care a catalogat-o drept “o bombă”. Ulterior, Fabio Ravezzani, un cunoscut jurnalist italian, a comentat și el anunțul neașteptat. 

Italienii nu cred că AC Milan are de ce să-l aducă pe Gianluigi Buffon

Ravezzani s-a arătat de părere că Buffon nu ar avea ce să caute la AC Milan în momentul de față, în special pentru că are aceeași problemă care i s-a reproșat în repetate rânduri lui Tătărușanu, gestionarea centrărilor. 

“Pioli a spus că Buffon la Milan ar fi o bombă? S-a referit la faptul că ar durea. L-am urmărit cu atenție la meciul cu Inter din Cupa Italiei.

Golul (n.r. din prelungiri) pe care Parma l-a luat a fost din cauza celor 44 de ani ai lui Buffon. A respins greșit o centare care nu era atât de periculoasă. 

Apoi, a primit lob înainte să se ajungă înapoi în poartă. Acum 10 ani, ar fi ajuns în timp util. Ar trebui să mai spun că l-am văzut de multe ori ezitant în ieșirea pe centrări.

Au fost multe mingi aruncate în careu, iar dacă era Tătărușanu în locul lui, am fi spus că băiatul acela oricum nu iese niciodată din poartă.

În opinia mea, lui Buffon îi este frică să comită o gafă, așa că nu riscă. Mai ales la un meci televizat și privit de toată lumea. Eu aș renunța la idee”, a spus Ravezzani, conform presei italiene. 

Gianluigi Buffon este o adevărată legendă la Juventus

Un astfel de scenariu este extrem de greu de crezut, în contextul în care Buffon este un adevărat simbol pentru Juventus, echipă care are o rivalitate aparte cu AC Milan. 

În prezent aflat la Parma, Buffon a evoluat pentru “Bătrâna Doamnă” vreme de 19 ani, în perioadele 2001-2018 și 2019-2021, timp în care a bifat 685 de selecții, fiind depășit la acest capitol doar de Alessandro Del Piero (705). 

Ar fi, așadar, “trădarea secolului” în Italia, având în vedere trecutul lui Buffon, dar și succesul pe care l-a avut în tricoul torinezilor.

Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , parma , gianluigi buffon , stefano pioli , fabio ravezzani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro