Thursday, September 28, 2023
Home Sport Eugen Voicu a dezvăluit când ar putea ieși Dinamo din insolvență

Eugen Voicu a dezvăluit când ar putea ieși Dinamo din insolvență

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 15:05

Data actualizarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 15:05


Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat, astfel că misiunea noilor acționari de a scoate clubul din insolvență va deveni mult mai ușoară. 


Practic, după decizia Tribunalului București, Dinamo a scăpat de datorii de aproximativ cinci milioane de euro. Acum, Eugen Voicu, acționarul ”câinilor” din Red&White, spune când ar putea ieși clubul din insolvență.


Termenul limită fixat de conducerea clubului este finalul acestui sezon competițional. Există posibilitatea ca Dinamo să iasă din insolvență mai devreme.


Eugen Voicu: ”Ne dorim să se întâmple cât mai repede”


„Pot să vă spun că noi colaborăm acum foarte bine cu firma RTZ, cred că trebuie să le mulțumim pentru implicarea de până acum. Împreună cred că vom reuși să scoatem compania din insolvență cel târziu la finalul anului competițional. Noi ne dorim să se întâmple lucrul acesta cât mai repede, dar tehnic depinde de alte lucruri care pot să apară. 


Nu știm dacă planul va fi contestat sau nu, există riscul să fie contestat. Noi acum funcționăm în baza acestui noi plan aprobat. Orice contestație, în opinia noastră, nu va avea substanță. Suntem gata să parcurgem acest plan în cel mai scurt timp posibil”, a spus Eugen Voicu, la PlaySport.


Dinamo – FCU Craiova, ora 21:30, LIVE TEXT


Meciul cu FCU Craiova o găsește pe Dinamo pe locul 11, cu opt puncte, șapte goluri marcate și 15 primite după opt etape. De partea cealaltă, oltenii sunt pe locul nouă, cu nouă puncte, și au cel mai bun atac din campionat, cu 18 goluri marcate, dar și cea mai slabă apărare, cu 18 goluri primite.


Cu o zi inainte de meciul de pe Arena Națională, Dinamo a vândut, potrivit informațiilor PRO TV și Sport.ro, aproximativ 7.000 de bilete pentru această partidă.


Organizatorii se așteaptă ca la ora de start a partidei să fie prezenți aproximativ 12.000 de spectatori.


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro