Tuesday, March 21, 2023
Home Tehnologie EXCLUSIV. A riscat și s-a operat! Lenna Horvath, în fața celei mai dificile intervenții estetice de până acum. Primele imagini cu ”femeia cu ochi de Husky”, pe patul de spital

EXCLUSIV. A riscat și s-a operat! Lenna Horvath, în fața celei mai dificile intervenții estetice de până acum. Primele imagini cu ”femeia cu ochi de Husky”, pe patul de spital

by admin
  • Lenna Horvath, operată cu cea mai nouă tehnologie
  • De ce a trecut din nou pragul medicului estetician
  • Cum se simte vedeta TV în aceste momente

Este una dintre cele mai apreciate vedete TV de la noi din țară și de fiecare dată a fost cât se poate de transparentă și sinceră atunci când a venit vorba despre intervenții estetice. Nu vrea să îmbătrânească, așa că a călcat din nou pragul cabinetului medicului estetician.

Lenna Horvath, în fața celei mai dificile intervenții estetice

Pentru Lenna Horvath, timpul pare să stea în loc. A recunoscut că are mai multe intervenții estetice de care este foarte mândră, pentru că arată exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Numai că, de data aceasta, a fost vorba despre o intervenție mai dificilă.

Așadar, de data aceasta, Lenna Horvath a apelat la operația de rinoplastie. A mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că a trecut prin dureri greu de imaginat.

Cu toate acestea, este cât se poate de mulțumită de rezultat. A plecat să se opereze în Turcia, explicând că medicii și întregul personal au fost foarte amabili cu ea, recuperarea fiind, astfel, mult mai ușoară.

Mai mult decât atât, prietenele Lennei Horvath au plecat imediat în Turcia, pentru a-i fi alături ”femeii cu ochi de Husky”. Lenna Horvath și-a chemat și make-up artistul profesionist din București, pentru a o face să arate ca în reviste, după operație.

Lenna Horvath, operată cu cea mai nouă tehnologie

Vedeta TV a explicat că, în cazul rinoplastiei pe care și-a făcut-o, lucrurile au stat diferit, deoarece nu a fost o operație obișnuită. Este vorba despre chirurgie robotică, căci Lenna Horvath a fost operată cu cea mai nouă tehnologie de chirurgie care există în prezent.

Așadar, blondina a fost operată cu ajutorul robotului da Vinci Xi, care asigură o precizie complexă. De asemenea, în aceste momente, după operație, Lenna Horvath poate respira normal, deși se află în perioada de recuperare.

”Acum mă simt mult mai bine. Operația a decurs exact așa cum mi-am dorit, dar am avut mari emoții înainte de operație. Este cea mai dificilă operație, am vrut să nu o fac, acum sunt cât se poate de mulțumită. După operație, au fost dureri extraordinar de mari, dar acum mă recuperez. Mai rămân câteva zile în Turcia, apoi am să mă întorc în România. Persoanele dragi mie au venit în Turcia, să-mi fie alături, având în vedere cât mi-a fost de greu. Dumnezeu mi-a dat putere”, a declarat, în exclusivitate, vedeta TV.

Citește și: O vedetă de la noi, apel disperat! Oferă recompensă de o mie de euro pentru animalul de companie: “Sunt atât de supărată” / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro