miercuri, octombrie 2

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat marți, în emisiunea Jurnalul de Seară, de la Digi24, întrebat dacă îl vrea pe Victor Ponta pe listele PSD la alegerile parlamentare, că o decizie în acest sens va fi luată în Biroul Permanent al partidului. Șeful social-democraților are doar cuvinte de laudă la adresa consilierului său, despre care spune că „nu a fost un premier slab” și că „nu a făcut România de râs”.

Întrebat dacă vrea ca Victor Ponta să fie parlamentar PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: „E o propunere venită de la organizația din Dâmbovița și vom vedea ce decizie vom lua în Biroul Permanent al partidului.

Victor Ponta nu a fost un premier slab, el a pierdut niște alegri din cauza imaturității politice pe care o avea la acel moment și a felului său de a fi, mai arogant decât acceptă românii. Nu a fost un premier prost. (…) Pe mine mă interesează dacă Victor Ponta a făcut de râs România și nu a făcut-o. Dacă guvernul condus de el a dăunat României și nu a dăunat și dacă e un om de stânga”.

Într-un interviu pentru Digi24, fostul lider PSD Victor Ponta afirma că dacă va avea nevoie Marcel Ciolacu de el, va candida la alegerile parlamentare. „Nu e visul vieții mele. Am fost de patru ori parlamentar. Nu îmi doresc cu disperare, dar dacă consideră că pot să-l ajut, sigur că o voi face”, a spus acesta. 

Campania electorală pentru alegerile parlamentare începe pe 1 noiembrie și se încheie la 30 noiembrie 2024. Votarea pentru alegerile parlamentare în România va avea într-o zi, pe 1 decembrie, iar în străinătate se va desfășura pe parcursul a două zile, pe 30 noiembrie și 1 decembrie.

 

 

Editor : C.L.B.

Acțiune.
Exit mobile version