duminică, octombrie 6

Candidata USR la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, se vede în finala pentru Cotroceni cu social-demcocratul Marcel Ciolacu. Invitată la Digi24, la emisiunea „În fața ta”, Lasconi a spus că nu îi dă șanse candidatului PNL, Nicolae Ciucă, să ajungă în turul al doilea. În ce privește desemnarea premierului, lidera USR spune că își dorește o guvernare de dreapta.

„Eu cred că singurul adversar al meu este domnul Ciolacu”, a spus Lasconi.

Întrebată dacă exclude să îl desemneze pe Marcel Ciolacu în funcția de premier, Lasconi a răspuns: „Eu vă spun că nu mi-aș dori să guverneze PSD-ul pentru că eu îi consider continuatorii comuniștilor. Nu îmi doresc cu PSD-ul, dar Sunt absolut convinsă că aș putea să lucrez cu oricine. Bineînțeles, nu cu pro-ruși, sub nicio formă, niciodată”, a spus Lasconi.

„Eu îmi doresc foarte mult să avem un guvern de dreapta, nu știu dacă se va întâmpla asta, nu am de unde să știu. O să știm probabil după primul tur”, a adăugat ea.

Întrebată cine crede că o să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Lasconi a răspuns: „Domnul Ciolacu și cu mine”.

Editor : M.B.

Acțiune.
Exit mobile version