Saturday, September 30, 2023
Home România EXCLUSIV VIDEO | Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate, într-un club, de fiul unui milionar, un polițist și mai mulți foști deținuți

EXCLUSIV VIDEO | Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate, într-un club, de fiul unui milionar, un polițist și mai mulți foști deținuți

by admin

Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut cu bestialitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de mai multe persoane, între care și fiul milionarului de origine iordaniană Ahmed Bacriz. Alături de băiatul afaceristului Bacriz, au mai fost implicați, în agresarea victimei, un polițist din Craiova și mai mulți foști deținuți, proaspăt eliberați din închisoare.

Polițiștii craioveni au fost anunțați, sâmbătă dimineață, că într-un club de manele din oraș a avut loc un incident violent.

După primele cercetări, polițiștii au constatat că la scandal au participat șapte bărbați, dintre care unul a fost agent de penitenciare. Bătaia, au concluzionat polițiștii ajunși la fața locului, ar fi izbucnit în urma unor divergențe pe tema dedicațiilor muzicale.

Aceiași polițiști au raportat că toate persoanele implicate au fost identificate, iar una dintre ele a fost deja dată în consemn la frontieră.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că bărbatul agresat este luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul Craiova, iar majoritatea agresorilor sunt foști deținuți, autori ai unor fapte cu violență, care și-au executat cea mai mare parte a pedepselor tocmai la închisoarea la care lucrează victima.

Mai mult, în sistemul penitenciar, agenții care fac parte din trupele de intervenție rapidă, așa cum este și bărbatul atacat în club, nu au voie să poarte cagule, astfel că pot fi ușor de recunoscut.

Fiul milionarului Bacriz, însoțit de foști deținuți

Vineri seară, agentul de penitenciare a mers la club însoțit de o cunoștință. La un moment dat, la o masă vecină s-a așezat fiul unuia dintre frații Bacriz, trei afaceriști de origine iordaniană considerați unii dintre cei mai bogați antreprenori din Oltenia.

Sursele citate susțin că Bacriz junior era însoțit de mai mulți bărbați, majoritatea foști deținuți. Timp de mai multe ore, oamenii tânărului Bacriz au aruncat priviri crâncene către angajatul Penitenciarului Craiova. Mai mult, ulterior, la club ar fi început să apară alte persoane, cunoscute în mediile violente din Craiova, care au început să ocupe mesele din jurul agentului de penitenciare, pentru a-l înconjura.

Capul răutăților, un polițist din Craiova

Spre dimineață, înainte de ora închiderii, între grupul lui Bacriz și agent a existat un conflict legat de faptul că polițistul l-ar fi abordat pe lăutar, pentru o dedicație muzicală, în timp ce acesta cânta la masa iordanianului.

Evenimentele au escaladat rapid, iar angajatul Penitenciarului Craiova a fost atacat pe la spate și trântit la pământ de V.M., care ar fi agent în cadrul Secției 3 Poliție Craiova. Imediat, au sărit să termine treaba prietenii săi, foști pușcăriași.

Așa cum se vede și din imaginile înregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere, conflictul a degenerat într-o bătaie generală, oprită cu greu de agenții de pază, care au folosit sprayuri lacrimogene.

Sursele citate au mai menționat că, alături de fiul omului de afaceri și polițistul craiovean, la conflict ar fi participat și persoane cunoscute sub numele de Picolo, Furnică (proaspăt liberat din penitenciar) și Iulian Florin Siclitaru, fratele unei judecătoare din Craiova, condamnat la 3 ani de detenție după ce, în primăvara lui 2013, a condus drogat și a ucis doi tineri.

Polițiștii doljeni s-au autosesizat și au declanșat o anchetă. Pentru că nu a fost găsit pentru a fi audiat, Bacriz junior a fost dat în consemn la frontieră.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Cristian Rizea ar fi fost mutat, în secret, la Rahova. Deținutul ar fi păzit cu strictețe, după ce un interlop faimos i-ar fi pus gând rău

EXCLUSIV | Jandarmul care i-a făcut praf pe bătăușii din Costinești a fost în Legiunea Străină. Doi dintre scandalagii sunt infractori periculoși

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro