miercuri, septembrie 25

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost reținută pentru înșelătorie de polițiștii Capitalei după ce „a făcut vrăji” pentru a convinge un bărbat să îi ofere anumite sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro, conform News.ro.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, după ce bărbatul a avut nevoie de ajutor în rezolvarea anumitor probleme personale și astfel a apelat la femeie în vârstă de 40 de ani. După mai multe întâlniri în mediul online între cei doi, femeia i-ar fi promis bărbatului că îi va rezolva problemele în schimbul unor sume de bani. După ce i-a dat 7.000 de euro, bărbatul și-a dat seama că a fost păcălit și a alertat autoritățile.

„În fapt, la data de 21 august 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4-7 august 2024, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, a transmis Poliția Capitalei.

În urma perchezițiilor la domiciliul femeii, autoritățile au ridicat mai multe bunuri de interes în cauză, iar suspecta a fost dusă la audieri, fiind apoi reţinută pentru 24 de ore.

Femeia va urmează să fie prezentată instanței cu propuneri legale, timp în care cercetările sunt continuate de un echipaj de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version