Thursday, September 21, 2023
Home Divertisment Fiica Andreei Esca a împlinit 23 de ani. Sărbătorita, la plajă cu iubitul, mama ei, urare emoționantă pe internet: “Alexia mea superbă”

Fiica Andreei Esca a împlinit 23 de ani. Sărbătorita, la plajă cu iubitul, mama ei, urare emoționantă pe internet: “Alexia mea superbă”

by admin

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 23 de ani la doar două zile după ce celebra ei mamă a sărbătorit 51 de ani. Alexia, care și-a creat o comunitate mare în mediul online și a devenit un influencer de succes, reușind să câștige sume frumoase din munca ei, și-a celebrat ziua de naștere în Grecia, alături de iubitul ei, Mario Fresh.

Citește și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a luat bolid de lux: “În pofida a ceea ce ar crede unii, nu mai iau bani de la părinți”Chiar dacă nu au fost împreună fizic, Andreea și fiica ei au fost aproape cu sufletul, iar prezentatoarea tv a ținut să-i facă Alexiei o urare care nu a emoționat-o doar pe sărbătorită, ci și pe internauți. 

“Când am aflat că sunt însărcinată, acum 23 de ani, strigam pe stradă de fericire, la propriu, povesteam oricui despre apariția ta, și mă simțeam mai puternică decât niciodată! Ce minune mai mare decât să crești în tine un alt om? Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi de atunci, pentru că m-a ales pe mine să fiu mama ta, Alexia mea superbă, veselă, bună, nebună, deșteaptă, amuzantă, enervantă, tocilară, sportivă, workaholică, cicălitoare, perfecționistă, timidă, prietenoasă, party animal, cu cel mai mare suflet și cea mai mare inima. Te iubește mama”, a scris prezentatoarea tv pe Facebook, acolo unde a postat și mai multe imagini cu fiica ei. Esca mai are și un băiat în vârstă de 20 de ani, Aris.

Alexia Eram și-a luat mașină scumpă din banii ei

Chiar înainte de ziua ei, Alexia și-a cumpărat o mașină nou-nouță, scumpă, pe care a plătit-o din banii ei. Contrar celor care cred că este întreținută de părinți, Alexia a ținut să spună nu mai ia bani de la ai ei de când era în anul II de facultate.

Citește și: Adelina Pestrițu, luată la întrebări, după ce a pozat în costum de baie. Cum le-a răspuns celor curioși dacă și-a mărit iar sâniiFiica Andreei Esca și-a luat mașina visurilor ei, un BMW M240i, al cărui preț pornește de la aproape 60.000 de euro.

“Mi-am dorit foarte mult să conduc și, după ce mi-am luat carnetul, am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe. A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul II de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a scris Alexia Eram pe Instagram.


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro