Tuesday, November 28, 2023
Home Divertisment Fiica cea mare a Claudiei Schiffer va împlini curând 19 ani. Clementine e copia fidelă a mamei ei

Fiica cea mare a Claudiei Schiffer va împlini curând 19 ani. Clementine e copia fidelă a mamei ei

by admin

Fiica cea mare a Claudiei Schiffer va împlini curând 19 ani. Clementine seamănă leit cu mama sa în noile fotografii publicate pe Instagram. Ar putea călca curând pe urmele acesteia ca supermodel, scrie Daily Mail.

Tânăra de 18 ani pare să fi moștenit naturalețea mamei ei în fața camerei. Cu părul ei blond și ochi pătrunzători, adolescenta seamănă izbitor cu Schiffer (53 de ani).

Pe lângă Clementine, Claudia mai are o fiică de 13 ani, Cosima, și un băiat de 20 de ani, Caspar, împreună cu soțul ei, regizorul de film Matthew Vaughn (52 de ani).Luna trecută, Claudia a pășit pe podium pentru Versace pentru prima dată în ultimii cinci ani. În 2018, ea a defilat alături de Carla Bruni, Naomi Campbell, Cindy Crawford și Helena Christensen.

Și a mărturisit că nu a simțit presiunea de a performa la revenirea ei pe catwalk.

„Întotdeauna rămân fidelă unui regim de viață sănătos. Mă antrenez și mă asigur că mă odihnesc bine. În afară de asta, sunt doar eu însămi”.


În plus, Donatella Versace a făcut-o să se simtă încrezătoare: „Donatella este minunată, caldă, blândă, autentică și drăguță, o persoană căreia îi pasă cu adevărat”, a spus Schiffer.

„Parcă ai veni direct într-o îmbrățișare caldă a familiei Versace. Întotdeauna aştept cu nerăbdare astfel de momente. Este mai mult decât o prezentare de modă și o campanie publicitară. Este mult mai mult decât atât.”

Claudia a cunoscut faima în anii 1990. Claudia fost remarcată prima dată la doar 17 ani, în timp ce se afla într-un club din Düsseldorf și a semnat cu Metropolitan Model Agency, înainte de a se alătura Elite Model Management.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro