Thursday, November 30, 2023
Home Afacere Firmă nouă în Constanța! Iată cine și-a deschis afacere

Firmă nouă în Constanța! Iată cine și-a deschis afacere

by admin


foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește MM Cad SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 25204/18.10.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 13.10.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită MM Cad SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ioan Borcea nr. 39A, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 711 – Activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Cazacu Andrei-George, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Afaceri ConstanțaO femeie din Moldova și-a deschis firmă în Valu lui Traian

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro