Monday, March 20, 2023
Home Sănătate Fiul Ancăi Serea se confruntă cu probleme de sănătate de când a fost internat în spital. Ce se întâmplă cu micuțul: “Știu că ăsta e punctul lui slab” | EXCLUSIV

Fiul Ancăi Serea se confruntă cu probleme de sănătate de când a fost internat în spital. Ce se întâmplă cu micuțul: “Știu că ăsta e punctul lui slab” | EXCLUSIV

by admin

In articol:


Anca Serea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. La fiecare apariție, vedeta TV afișează un zâmbet larg, plin de încredere și senzualitate. Dacă nu ai cunoaște-o, nu ai zice că are 41 de ani și șase sarcini. 

Fiul Ancăi Serea, probleme de sănătate

Anca Serea este foarte atentă la sănătatea copiilor ei. Într-un inetrviu cu WOWbiz, vedeta a povestit că unul dintre fiii ei, s-a confruntat cu probleme de sănătate, care îl afecrează și în prezent. Nu este nimic de speriat, însă cel mic a rămas cu o sensibilitate. Anca Serea ne-a explicat despre ce este vorba.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

“Moise a avut probleme de sănătate grave, încă de când l-am externat. A avut o bronșulită foarte urâtă și chiar a rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă aparat respirator. Tușește, e mai sensibil. Știu că ăsta e punctul lui slab și am grijă tot timpul, îi fac inhalații, uleiuri esențiale.”

, a declarat Anca Serea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Medicamentul cu care Anca Serea nu dă greș

Anca Serea își iubește mult copii și nu ar lăsa să li se întâmple ceva. Vedeta se îngrijește de sănătatea lor, mai ales că la numărul mare de membrii ai familiei, virusul s-ar răspândi imediat. Astfel, Anca Serea a stat de vorbă cu WOWbiz.ro

și a explicat ce face pentru a fi mereu cu un pas înaintea virozelor și a-și proteja copiii. Există totuși un tratament cu care Anca Serea nu dă greș. Se spune că fiecare mamă are pentru copilul ei un remediu secret cu care îi merge de fiecare dată. Vedeta ne-a povestit despre ritualul familiei ei de prevenire a bolilor și cum reacționează atunci când este pusă față în față cu o situație nefericită.

“Le dau vitamina C și și eu iau. Uneori iau chiar și 2000 de unități când mă simt mai slăbită. Îmi mai fac niște perfuzii, un cocktail de vitamine, iar lor le dau cătină cu miere, niște peștișori gumați, produși undeva în țările scandinave, le mai dau foarte multe citrice, foarte multă lămâie, lime, multe fructe și legume. Ei mănâncă cantități foarte mari de fructe de pădure. Nu prea le dau zahăr, carne foarte multă. Au un regim echilibrat. Noi fiind o familie foarte numeroasă, pot să se îmbolnăvească foarte repede, să ia unul de la altul, cei mari frecventând comunitățile. Din fericire nu se întâmplă. Dar nici nu sunt genul de părinte panicos, adică doar dacă este febră foarte mare, nu mă duc la doctor pentru orice tuse. Cumva cred că trebuie să ne obișnuim și noi că ăsta este sezonul și să fim împăcați cu ideea că vrem, nu vrem organismul trebuie antrenat, nu putem să-l ferim în totalitate. Prevenția este foarte importantă, somnul, odihna, activitatea în aer liber cât mai multă. Eu nu aș fi de acord să îi retrag de la școală sau doar online. Cred că gripele astea sezoniere și virozele sunt de când lumea și pământul. Din păcate, suntem constrânși să credem că se întâmplă ceva nefiresc, grav. Ce am învățat eu în experiența mea e că copiii sunt mai puternici decât credem noi. Asta mi-a dovedit mie timpul.”, a mărturisit Anca Serea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro