Monday, March 20, 2023
Home Afacere Fiul lui Bebe Măcelaru din Clanul a devenit campion european la jiu-jitsu brazilian. 20 de ani s-a pregătit Tudor, băiatul actorul George Mihăiță, pentru râvnitul titlu

Fiul lui Bebe Măcelaru din Clanul a devenit campion european la jiu-jitsu brazilian. 20 de ani s-a pregătit Tudor, băiatul actorul George Mihăiță, pentru râvnitul titlu

by admin

Tudor, băiatul cel mare al maestrului Tudor Mihăiță știe chiar mai bine ca tatăl său că viața bate filmul, mai ales cel de acțiune.

Băiatul lui George Mihăiță a urcat pe podium ieri, pe cea mai înaltă poziție la Campionatul European International Brazilian Jiu Jitsu Master 2023. Unul dintre cele mai importante evenimente sportive dedicate popularei arte marțiale competiție care s-a încheiat ieri, la Paris.

”De 20 ani, de când m-am apucat de BJJ, visez titlul asta. Am participat de 9 ori si mai am doar un argint și un bronz. Am luptat cu sportivi din întreaga lume, Franta, Canada și Marea Britanie. Multumesc tuturor colegilor de la Absoluto cu care mă antrenez, tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere, dar mai ales familiei mele”, a spus Tudor Mihăiță, cel mai cunoscut antrenor român de jiu jitsu brazilian, cel căruia pasiunea i-a devenit afacere. Juniorul directorului teatrului de comedie din București are trei săli de antrenament Absoluto Fighting Center, iar elevii săi au strâns sute de medalii şi premii la competiţiile de profil.

Băiatul lui George Mihăiță, Tudor a urcat pe cea mai înaltă poziție la Campionatul European International Brazilian Jiu Jitsu Master 2023. Pasiunea i-a devenit afacere!

Tudor a debutat în actorie la trei anişori (”Fram ursul polar”), unde a jucat alături de tatăl său. Apoi, pe când era elev în clasa a VI-a și a jucat în producția regizată de Mircea Moldovan, ”Expediţia””(1988). A treia apariție cinematografică a fost în ”Supravieţuitorul” (2008), film în regia lui Sergiu Nicolaescu, unde a interpretat personajul tatălui său în tinerețe.

Tudor Mihăiță l-a pregătit și pe Nicholas Cage

Astăzi, băiatul cel mare al maestrului Mihăiţă mai păstrează legături strânse cu zona cinematografiei, în calitate de consultant în materie de arte marţiale. I-a fost sfătuitor şi antrenor chiar starului hollywoodian Nicholas Cage, care a avut nevoie de pregătire specială pentru rolul său din ”Ghost Rider2”, ale cărui filmări au avut loc în România.

”Cu fiul meu, Tudor, mă laud de câte ori am ocazia. Nu în fiecare zi ai ocazia sa faci poza cu un campion european de arte marțiale”, spune maestrul George Mihăiță (74 ani).

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro