luni, octombrie 7

Alertă în Galați, după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a tras cu un pistol în plină stradă, după un conflict spontan. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 6 octombrie, polițiștii au fost sesizați printr-un apel 112, cu privire la faptul că s-au tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Galaţi.

Ajunși la fața locului, autoritățile au constatat că faptele sesizate se confirmă și au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu purtate cu un alt bărbat care nu a fost încă identificat, ar fi efectuat un foc în plan vertical cu un pistol cu proiectil de cauciuc, menționează publicația locală monitoruldegalati.ro.

Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul deține un permis port-armă valabil, cercetările fiind continuate de autorități în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, dar și în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei şi luării măsurilor legale care se impun, au transmis reprezentanții IPJ Galaţi.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version