Thursday, September 21, 2023
Home Sport Galerie Foto | Fanii lui Real Madrid au remarcat o problemă și au ironizat imediat aspectul noului ”Santiago Bernabeu”

Galerie Foto | Fanii lui Real Madrid au remarcat o problemă și au ironizat imediat aspectul noului ”Santiago Bernabeu”

by admin


articol scris de Digi Sport
19.09.2023, 00:33

După ani întregi în care s-a lucrat la noul ”Santiago Bernabeu” rezultatul final i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii lui Real Madrid.

”Santiago Bernabeu”, legendara ”casă” a lui Real Madrid a trecut printr-o renovare totală care a transformat arena într-una dintre cele mai moderne stadioane din întreaga lume.

Fanii lui Real Madrid s-au amuzat de aspectul final al noului ”Santiago Bernabeu”

Galerie Foto

Totuși, ultimele teste au scos la iveală o problemă destul de mare în legătură cu design-ul arenei. Concret, potrivit Sport.es, ”plasa” care înconjoară arena este mult mai ”rară” decât se credea inițial, astfel că permite ploii și vântului să pătrundă în interior.

Acest lucru a stârnit revolta fanilor lui Real Madrid, care au răbufnit pe rețelele sociale și au creat mai multe meme-uri prin care au ironizat aspectul noii arene.

  • Clubul spaniol a investit o sumă colosală în modernizarea stadionului, peste 900 de milioane de euro.

Lucrările de modernizare a stadionului ”Santiago Bernabeu” din Madrid sunt gata în proporție de 99,9%. ”Piesa de rezistență” este acoperișul retractabil, dar noul ”Santiago Bernabeu” are și o terasă spectaculoasă, benzi led de jur împrejurul tribunelor, dar și gazon retractabil. Totul, în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto


Etichete:
real madrid
,
santiago bernabeu
,
stadion
,
meme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro