joi, septembrie 19

George Pușcaș pare că și-a semnat sentința la echipa națională, după ce nu fost de acord cu o decizie luată de Mircea Lucescu. Au apărut mai multe informații conform cărora „Il Luce” a hotărât să nu îl mai cheme de acum încolo la lot, conform Digi Sport.

Au apărut mai multe informații conform cărora „Il Luce” a hotărât să nu îl mai cheme de acum încolo la lot. Atacantul lui Bodrumspor nu ar fi avut un comportament adecvat înaintea meciului cu Lituania, scor 3-1, din Liga Națiunilor.

„Tu și Cristea sunteți în tribună”, cuvintele de la care George Pușcaș a luat foc. Totul ar fi plecat de la reacția lui Pușcaș după ce a aflat că Lucescu nu l-a inclus pe foaia de joc a meciului din Ghencea.

Pușcaș pare că a făcut la fel. Mircea Lucescu i-a spus ‘sunteți în tribună tu și Cristea (n.r. Iulian)’. Și atunci s-a enervat, nu chiar față în față, și a spus ‘Îmi fac bagajul și plec acasă’.

Da, Lucescu i-a zis ‘Dacă nu îți convine, du-te acasă și nu te mai chem'”, a relatat jurnalistul Decebal Rădulescu, în platoul Fotbal Club.

Editor : M.I.

Acțiune.
Exit mobile version