Wednesday, March 22, 2023
Home Sport Gigi Becali a dezvăluit cât l-a costat, de fapt, Deian Sorescu și cum poate fi activată clauza de transfer definitiv

Gigi Becali a dezvăluit cât l-a costat, de fapt, Deian Sorescu și cum poate fi activată clauza de transfer definitiv

by admin

Alexandru Hațieganu

Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 23:37

Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 00:02


Gigi Becali a reușit în această iarnă să aducă la FCSB unul dintre jucătorii la care a visat de multă vreme: fosul dinamovist Deian Sorescu.


Patronul vicecampioanei a dezvăluit că împrumutul l-a costat 50.000 de euro și că transferul definitiv al fotbalistului de 25 de ani se va face doar dacă va câștiga titlul în acest sezon și va trebui să mai scoată alte 950.000 de euro din buzunare.


Becali a dezvăluit cât l-a costat Sorescu


„Nu mai avem ce (n.r. – să transfere), la revedere. Sorescu așa a fost, un jucător pe care l-am plăcut eu dintotdeauna și a fost situația care a fost.


Am dat 50 de mii pe împrumut, plus, dacă vom câștiga campionatul plătesc clauza. Dau un milion, 950 de mii, dacă nu, la revedere”, a spus Gigi Becali pentru PRO.


  • Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 la FCSB.


Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timişoara şi a început fotbalul la Politehnica Timişoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timişoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori şi a oferit trei pase de gol. De asemenea, şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa Poloniei.


Sorescu preferă să joace fundaș dreapta


Deian Sorescu a dezvăluit că cel mai mult îi place să joace fundaș dreapta, însă susține că este pregătit să joace la FCSB pe orice poziție îi va cere antrenorul.


„Cel mai important e să joc, asta e prioritar, ăsta a fost și motivul plecării mele, unde mă va folosi Mister, acolo încerc să dau 100%. Sincer, mă simt ca fundaș mai mult bine, vin cu fața spre joc, am mereu jocul în față și posibilitatea de a lua decizia mai repede


Nu sunt un jucător să am jocul în spate, văd mai bine așa, dar asta e, unde voi fi folosit voi evolua și dau 100%. Am vorbit cu antrenorul clar despre poziție, cum joc, cum sunt, rămâne între mine și el, i-am zis, oriunde decide în meciul respectiv, la mijloc, fundaș, oriunde, sunt pregătit și dau 100%”, a spus Sorescu după ce a semnat cu FCSB.
Deian Sorescu a pus capăt speculațiilor despre postul pe care va evolua la FCSB: “Am vorbit cu antrenorul clar” pe www.sport.ro

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro