Thursday, September 28, 2023
Home Sport Harry Kane s-a convins după patru meciuri: ”Asta e mentalitatea”

Harry Kane s-a convins după patru meciuri: ”Asta e mentalitatea”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 12:46

Data actualizarii: Sambata 09 Septembrie 2023, 12:46


După ce a jucat deja patru meciuri pentru noua sa echipă, care a plătit 100 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Tottenham, atacantul englez a tras primele concluzii.


Kane și-a dorit să plece de la Tottenham și să încerce o altă provocare, iar londonezii au profitat de ultima șansă de a-l vinde pe marcatorul all-time al clubului. În vara anului 2024, Spurs l-ar fi pierdut gratis.


Harry Kane: ”Asta e mentalitatea unui club de top”


După primele meciuri în tricoul bavarezilor, Kane a remarcat mentalitatea de ”club de top” din vestiarul campioanei Germaniei.


„Noi voiam să câștigăm la Tottenham, dar dacă aveam câteva meciuri fără victorie nu era un dezastru. La Bayern trebuie să câștigăm fiecare meci. 


După ce am câștigat primele două meciuri cu 3-1 și 4-0… se spunea să nu fim foarte fericiți pentru modul în care am jucat. Asta e mentalitatea unui club de top”, a spus Harry Kane.


Harry Kane a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham, începând din 2011, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului londonez. 


El este al doilea golgheter all time din Premier League cu 213 goluri, fiind depăşit doar de Alan Shearer (260). El este, totodată, golgheterul all time al naţionalei Angliei, cu 54 de goluri în 84 de selecţii.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro