Thursday, September 28, 2023
Home Sport Helmut Duckadam a dat verdictul în lupta la titlu: “Surprize!”

Helmut Duckadam a dat verdictul în lupta la titlu: “Surprize!”

by admin

Vali Andronescu

Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 08:17

Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 08:20


Roș-albaștrii se situează pe prima poziție cu 21 de puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe al doilea loc cu 19 puncte. Universitatea Craiova completează podiumul cu 17 puncte, iar Farul Constanța, campioana en-titre, se clasează abia pe poziția a 11-a, în a doua jumătate a clasamentului.


Helmut Duckadam a dat verdictul în lupta la titlu: “Surprize!”


Helmut Duckadam, fost președine de imagine la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu. Întrebat cu cine se vor duela roș-albaștrii la câștigarea campionatului, Eroul de la Sevilla a subliniat că doar pe CFR o vede cu mai multe șanse la titlu.


Fostul oficial al vicecampionilor a precizat că pot apărea și surprize, doar că nu le mai vede în stare pe Universitatea Craiova și Farul Constanța să concureze, după un start dezavantajos de campionat.


„Eu zic că tot cu CFR Cluj (n.r. se va bate FCSB la titlu). S-ar putea să apară și surprize, dar mă îndoiesc. Mă îndoiesc, pentru că anul ăsta îi văd cu mai puține șanse pe Universitatea Craiova și pe Farul Constanța. Singurul adversar al FCSB-ului va fi CFR Cluj anul acesta”, a spus Helmut Duckadam pentru Sport.ro.


După opt meciuri disputate în sezonul regulat al Superligii României, FCSB și-a revendicat primul loc cu 21 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat șapte victorii și un singur rezultat negativ.


În următoarea etapă, FCSB va face deplasarea la Sibiu pentru jocul cu FC Hermannstadt (joi, 21 septembrie, ora 19:00). Farul Constanța se va deplasa la București pentru meciul cu Dinamo (vineri, 22 septembrie, ora 21:00).


Helmut Duckadam a depistat problema de la FCSB: “Trebuie să facă asta dacă vrea să câștige campionatul”


  • În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Farul Constanța în deplasare cu 1-0, în reeditarea finalei campionatului din sezonul trecut


Întrebat dacă o vede pe FCSB campioană, Helmut Duckadam a precizat că formația dirijată de Elias Charalambous trebuie să se întărească în iarnă cu minim patru transferuri pentru a avea șanse la titlu.


De asemenea, Helmut Duckadam a subliniat că FCSB a efectuat în perioada de mercato recent încheiată mutări de care nu se folosește. Cum ar fi Damjan Djokovic, Vlad Chiricheș sau Alexandru Băluță.


„(n.r. O vedeți pe FCSB campioană?) Mi-e greu să spun. FCSB are echipă foarte bună, dar nu are lot. Dacă ne uităm, FCSB anul acesta a făcut niște transferuri… Chiricheș nu joacă, Băluță nu joacă, Djokovic nu joacă. Transferuri destul de costisitoare, dar fără eficiență. 


Pe lângă asta, a mai scăzut și lotul numeric și valoric. 


Va fi foarte greu. Dacă în iarnă nu se vor întări, vor avea probleme, în primul rând de lot. Neapărat la iarnă trebuie să facă transferuri. Dacă vor face, cu siguranță vor avea șanse la titlu”, a spus Helmut Duckadam pentru Sport.ro.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro