Tuesday, March 28, 2023
Home Internațional Horoscop 2 ianuarie: Cheia anului 2023. Previziunile zilei pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Horoscop 2 ianuarie: Cheia anului 2023. Previziunile zilei pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

by admin

foto pexels. Horoscop 2 ianuarie 2023

Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile. 

Horoscop 2 ianuarie 2023: Cele mai importante previziuni ale zilei

Astăzi avem un sextil între Mercur retrograd și Neptun. ”Cheia la 2023 este să nu avem așteptări imense” spune astrologul Daniela Simulescu în emisiunea transmisă astăzi pe DCNews. 

Horoscop 2 ianuarie 2023 BERBEC 

Avem nevoia de a mai renunța duritate. Mai lasă orgoliul, egoul, fii mai relaxat, mai calm, acceptă-i și pe cei din jur și ce vor să facă. 

Horoscop 2 ianuarie 2023 TAUR 

Tu vei fi mai tolerant astăzi, s-ar putea să accepți și opiniile celorlalți. Atenție că-ți propui foarte multe lucruri și nu vei putea să te ocupi de toate astăzi. 

Horoscop 2 ianuarie 2023 GEMENI

Dacă nu te apreciezi tu, nu te vor aprecia nici ceilalți, mai pleacă și de la tine, nu doar de la alții, așa că trebuie să spui ce ai făcut, dar nu victimizându-te.  

Horoscop 2 ianuarie 2023 RAC

Astăzi îl vei ierta pe cel de lângă tine, iar acesta, la rândul său, te va înțelege, va empatiza cu tine. Vorbiți despre sentimente cu partenerul, dar nu cu duritate, ci cu sensibilitate și vulnerabilitate. 

Horoscop 2 ianuarie 2023 LEU 

Nu aveți stare. Vă e frică de ceva. Identificați frica și nu-i dați atât de multă putere. 

Horoscop 2 ianuarie 2023 FECIOARĂ

Comunicarea cu partenerul este nemaipomenită. E o zi bună pentru împăcare. 

Vezi mai mult în video: 

Schimbări serioase în 2023

Anul 2023 nu este simplu din punct de vedere astrologic. Avem schimbări serioase, ale planetelor transpersonale, dar și în ceea ce le privește pe cele transgeneraționale.

În plus, 2023 este precum episodul pilot dintr-un serial menit să ne arate cum va fi viața planetei pentru cel puțin următorii douăzeci de ani. Implicațiile vor fi atât la nivel personal, cât și mondial. 

Iată ce evenimente merită să reții!

Pe 8 ianuarie, Lilith intră în Leu

Lilith reprezintă testarea limitelor, iar Leul vorbește despre iubire de sine, creativitate și competiție. Deci vor urma câteva luni în care unii dintre noi vor face lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată. Lilith cere detașare, descătușare, respingerea regulilor induse de societate și multă libertate. 

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești

Saturn vrea maturizare și organizare. Semnul Peștilor nu le are deloc. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne acest tranzit? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, ne vom da seama că am exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile zilnice. Se impun schimbări serioase în ceea ce privește legătura cu mediul, natura și sufletul. 

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător

Deocamdată pentru o scurtă perioadă. Adică până pe 11 iunie. Vom avea un teaser la adevăratul tranzit. Pluto reprezintă controlul și schimbările radicale, iar Vărsătorul se referă la viitor și tehnologie. Deci vom începe să conștientizăm că tehnologia este adânc îndrădăcinată și că dependența noastră de ea nu mai poate fi negată. Teme precum libertatea personală, drepturile egale și comunitatea vor fi la ordinea zilei. 

Pe 16 mai, Jupiter intră în Taur

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro