Tuesday, March 21, 2023
Home Sănătate Ileana Stana-Ionescu, greu încercată de probleme de sănătate și de bătrânețe. Prin ce trece marea actriță | Româneşti, Vedete

Ileana Stana-Ionescu, greu încercată de probleme de sănătate și de bătrânețe. Prin ce trece marea actriță | Româneşti, Vedete

by admin

Ileana Stana-Ionescu (86 de ani) s-a retras din activitatea actoricească în urmă cu mai bine de patru ani. După o carieră de peste șase decenii în lumea film, teatru și televiziune, îndrăgita actriță a ieșit, definitiv, din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul Andrei Ionescu, soțul actriței, este cel care îi este alături și are grijă de ea, după cele două accidente cerebrale suferite în urmă cu câțiva ani. Cei doi își petrec bătrânețile în liniște, în locuința lor din nordul Bucureștiului. Ileana Stana-Ionescu și Andrei sunt căsătoriți de mai bine de 70 de ani și au un fiu, Andrei Manuel Ionescu, doctor de profesie, stabilit în SUA.

Care este starea de sănătate a Ilenei Stana-Ionescu

Recent, Andrei Ionescu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre starea de sănătate a lui și a soției sale. Actorul a relatat că Ileana Stana-Ionescu își petrece timpul mai mult odihnindu-se și, din păcate, nu își mai aduce aminte multe lucruri din viața ei.

Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro