Tuesday, November 28, 2023
Home Divertisment În Marea Britanie, moartea pub-urilor scoate din priză aparatele de jocuri. Se cere intervenția Guvernului – Play Responsibly

În Marea Britanie, moartea pub-urilor scoate din priză aparatele de jocuri. Se cere intervenția Guvernului – Play Responsibly

by adminCriza pe scară largă și creșterea taxelor provoacă moartea puburilor din Marea Britanie, care sunt o casă tradițională pentru divertisment.

Puburile britanice continuă să se închidă într-un ritm accelerat: cifrele arată că încă 383 de locații au închis în prima jumătate a anului 2023, pe lângă cele 386 pentru întregul an 2022.

Statistica a provocat apariția unei scrisori semnată de peste 200 de lideri-cheie din industria hotelieră, care tocmai a fost trimisă Cancelarului de Finanțe, Jeremy Hunt, prin care i s-cerut să nu impună majorarea propusă a tarifelor pentru anul viitor, sub sancțiunea dispariției acestui tip de activitate.

Pub-urile, după cum se știe, sunt locația principală pentru aparatele de categoria C și alte aparate de divertisment care funcționează cu monede, închiderea acestor locuri având, prin urmare, un impact direct și netrivial asupra industriei jocurilor de noroc din Regatul Unit.

Printre semnatarii scrisorilor se numără și celebrul bucătar Tom Kerridge, care a declarat pentru Daily Telegraph: „Sectorul ospitalității a avut un impact uriaș în ultimii ani. Realitatea dură pentru multe companii este că, odată cu creșterea costurilor și provocările continue, timpul se scurge și, fără sprijin suplimentar guvernamental, își vor închide porțile.

Fără acțiuni concrete, vom vedea închideri continue de locații, pierderi de locuri de muncă și investiții anulate care vor afecta comunitățile din fiecare parte a țării”.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro