Saturday, April 1, 2023
Home Sănătate Informații de ultimă oră despre starea lui Codrin Ștefănescu, grav bolnav. Ce face la o clinică din străinătate EXCLUSIV

Informații de ultimă oră despre starea lui Codrin Ștefănescu, grav bolnav. Ce face la o clinică din străinătate EXCLUSIV

by admin

Starea de sănătate a fostului lider al Partidului Alianța Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, rămâne una incertă și ținută secret. Fostul „locotenent” al lui Liviu Dragnea, pe vremea în care PSD făcea și desfăcea peste tot în țară, ar fi suspectat că suferă de o formă gravă de cancer, dar nu există până în prezent și o confirmare oficială. Contactat de Playtech Știri, Liviu Pop, noul președinte executiv al APP, ne-a oferit, în exclusivitate, date despre actuala stare de sănătate a politicianului Codrin Ștefănescu.

 Cum se simte Codrin Ștefănescu: detalii despre starea sa de sănătate

Liviu Pop, noul președinte executiv al APP, ne-a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri:

„Codrin Ștefănescu este internat de câteva zile într-o clinică de specialitate din străinătate, pentru o nouă serie de analize. Dar nu sunt eu în măsură să comentez starea sa de sănătate. Pot însă să vă spun că și-a făcut o serie de analize detaliate și că așteaptă rezultatele acestora”.

Liviu Pop a confirmat că decizia de a se interna în străinătate a lui Codrin Ștefănescu a venit ca urmare a indicațiilor medicilor din România, care i-au cerut cunoscutului politician să-și mai facă un rând de analize detaliate înainte de a-i fi confirmat sau infirmat diagnosticul inițial. Aceiași medici i-ar fi indicat chiar și clinica la care să se interneze, una care s-ar afla în Turcia.

Noul lider al APP a discutat cu Codrin Ștefănescu zilele trecute

El a mai dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, că a discutat personal cu Codrin Ștefănescu, chiar în prima zi a acestei săptămâni:

„Chiar luni, înainte de plecarea sa, am discutat cu el. Rămâne un optimist, în ciuda stării sale de sănătate! Am discutat despre mai multe lucruri, nu doar despre el și despre sănătatea sa.

Am vorbit și despre partid, și despre cum merg lucrurile prin țară. L-am asigurat că stea liniștit, fiindcă ne vom face treaba bine, așa cum ne-a cerut. Îl așteptăm deja cu brațele deschise să revină printre noi, fiindcă avem nevoia de experiența sa politică imensă”, ne-a mai spus Liviu Pop.

Codrin Ștefănescu a avut un an foarte greu

Codrin Ștefănescu a avut un an foarte agitat în 2022. După ce, la finele verii trecute, s-a certat cu fostul său lider, Liviu Dragnea, pe care l-a și acuzat că este un „scorpion”, care „l-a înțepat pe la spate” și că nu a reușit să iasă din „sistemul coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, Ștefănescu a trebuit chiar la începutul lui 2023 să predea frâiele partidului, din cauza stării sale de sănătate.

Pe neașteptate, conducerea APP a anunțat că noul președinte al formațiunii politice este Liviu Pop, confirmat în urma unui congres național extraordinar.

Potrivit informațiilor APP, chiar Codrin Ștefănescu ar fi prezidat congresul din prima jumătate a lunii ianuarie, dar imediat după a venit și știrea potrivit căreia fostul lider este „foarte grav bolnav”.

„Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea”, se arăta în comunicatul celor de la APP dat publicității la 13 ianuarie.

În prezent, Codrin Ștefănescu este președintele de onoare al Alianței Pentru Patrie, formațiune pe care a înființat-o după plecarea sa din rândurile PSD, și pe care a condus-o din postura de președinte executiv, circa trei luni, fiind, până în octombrie 2022, doar secretar general.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro