Tuesday, November 28, 2023
Home Tehnologie Inteligența artificială îți planifică vacanța. Cum poți utiliza tehnologia pentru a deveni asistentul tău

Inteligența artificială îți planifică vacanța. Cum poți utiliza tehnologia pentru a deveni asistentul tău

by admin
  • Cel mai important lucru atunci când lucrezi cu orice instrument de inteligență artificială este să pui întrebările concret.
  • Printr-un simplu mesaj bine compus și precis, aceste instrumente îți oferă în câteva secunde tot ce vrei să știi pentru următoarea ta vacanță.
  • ChatGPT îți oferă cele mai bune rute dacă vrea să plece cu mașina, îți spune toate detaliile de care are nevoie, combustibil, taxe.

Tu ai avea încredere ca inteligența artificială să îți planifice vacanța? Fie că e vorba de timp sau pur și simplu nu îți place să organizezi vacanțe, tehnologia din ziua de azi poate fi asistentul tău pentru orice domeniu ai nevoie.

Katie Collins, reporter CNET a testat acest instrument în orașul ei și a rămas impresionată de toate detaliile pe care ChatGPT i le-a oferit. De la cele mai bune restaurante locale pe care le cunoștea deja, până la muzee și locuri de care nici nu știa că există în orașul ei.

Cel mai important lucru atunci când lucrezi cu orice instrument de inteligență artificială este să pui întrebările concret. Printr-un simplu mesaj bine compus și precis, aceste instrumente îți oferă în câteva secunde tot ce vrei să știi pentru următoarea ta vacanță. Dacă o persoană îi cere să ajute cu informații pentru o vacanță de 3 zile în Viena în perioada Crăciunului, ChatGPT îi oferă cele mai bune rute dacă vrea să plece cu mașina, îi spune toate detaliile de care are nevoie, combustibil, taxe și atenționează să pună mașina la punct înainte de a pleca la un drum lung.

ChatGPT i-ar oferi o listă cu 3 hoteluri de lux care sunt în apropiere de centrul orașului, restaurante de top și locuri instagramabile. Aplicația dă o listă cu cele mai safe locuri prin care te poți plimba pe parcursul nopții și a specificat faptul că în general, Viena este un oraș unde nivelul de criminalitate este scăzut, dar este întotdeauna important să fii precaut.

Citește și

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro