Tuesday, November 28, 2023
Home Știință Ioan Andone nu privește cu ochi buni venirea lui Petev la CSU Craiova: „Nu e vorba de știință, nu e vorba de muncă!”

Ioan Andone nu privește cu ochi buni venirea lui Petev la CSU Craiova: „Nu e vorba de știință, nu e vorba de muncă!”

by admin
Articol de Mihai Dragomir – Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023, ora 00:18,

Ioan Andone a comentat venirea bulgarului Ivaylo Petev la CSU Craiova. Bulgarul a fost prezentat drept noul tehnician al oltenilor.

„Fălcosul” consideră că tehnicianul nu se va impune la formația din Bănie. Iată ce a spus despre noul antrenor al echipei lui Mihai Rotaru.

„Nu e vorba de știință, nu e vorba de muncă!”

„Nu, nu, nu (n.r – Petev nu-și va impune rapid stilul la Universitatea Craiova). Foarte greu. Numai dacă are noroc. Nu e vorba de știință, nu e vorba de muncă. Impactul e poate mai multă concentrare, nimeni nu mai e titular cum era la ceilalți…

Adică tu faci o competiție, îl pui întâi în bancă, apoi îl pui în tribună, pentru că… De câți ani e Rotaru? De trei ani? Același lucru i se întâmplă. Același lucru. Sunt jucători care nu sunt obișnuiți cu performanța mare adică cu câștigatul trofeelor, ce își dorea el. Uită-te ce le-a ieșit în cupele europene…

Domn’e, o dată se poate întâmpla, dar nu și anul ăsta, și anul trecut… Au avut campionatul jucat la Craiova… Să bată CFR-ul… Trebuia să îl bați! Dacă tu ai valoare, trebuia să bați CFR-ul în meciul ăla (n.r. – despre partida decisivă pentru titlu din 2020).

Eu cred că problema mare nu e la antrenor, ci la jucători. Sunt unii obișnuiți cu salarii de peste zece mii de euro, bine-merci, mă pune, sunt acolo, mă pune, tac din gură și îmi iau banii”, a spus Ioan Andone, potrivit Prosport.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro