Thursday, March 30, 2023
Home Sport Ioana Cosma și Mihai Mironică, înlocuiți cu Familia Bundy și Seinfeld la Pro Arena

Ioana Cosma și Mihai Mironică, înlocuiți cu Familia Bundy și Seinfeld la Pro Arena

by admin

Articol de Adrian Jitea – Publicat joi, 26 ianuarie 2023 20:08 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 20:27

Postul Pro Arena va înlocui emisiunea „Ora exactă în sport” cu seriale de comedie. 

Pro Arena va scoate din grilă emisiunea „Ora exactă în Sport”, moderată de Ioana Cosma și de Mihai Mironică, începând cu data de 6 februarie 2023.

Potrivit programului oficial din perioada 6 februarie – 12 februarie, singura emisiune live a postului va fi înlocuită de mai multe producții străine. În intervalul orar 10:00 – 12:30 vor fi difuzate serialele de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”, dar și show-ul „Marea Țăcăneală”. 

REACȚIE

Ioana Cosma, prima reacție publică după ce a fost concediată: „Ne gândim, analizăm și acționăm”

Ioana Cosma și Mihai Mironică, fără emisiune la Pro Arena 

Ioana Cosma, 48 de ani, și-a găsit rapid un nou job după despărțirea de trustul Pro și va semna cu Prima News.

Decizia ar fi fost luată după ce Costi Mocanu, fost șef în trustul Pro, ajuns acum comentator Prima News, ar fi recomandat-o pe jurnalista sportivă, notează prosport. Prima Sport, canalul de sport din trustul Prima, deține drepturile TV pentru Superliga României, precum și pentru celelalte mari competiții sportive, precum Premier League, Serie A, La Liga etc.

În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. 

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive

– Explicația Pro TV pentru scoaterea emisiunii „Ora exactă în sport”

VIDEO. Mihai Mironică, întâmplare incredibilă în Raiul „Cooperativei”, la Bistrița: „«Haideți la un salam de urs, vă așteaptă și domnu’ primar»”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

EXCLUSIV Președintele Federației de scrimă se disculpă în cazul de dopaj al Mariei Boldor: „N-am cuvinte! Copiii au un comportament ciudat! A fost o perioadă acasă, n-aveam cum să stăm cu ochii pe ea”

VIDEO EXCLUSIV Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro