Thursday, September 28, 2023
Home Sport Ionel Ganea s-a dezlănțuit: „Ciolacule, dă-l afară pe Burleanu!”

Ionel Ganea s-a dezlănțuit: „Ciolacule, dă-l afară pe Burleanu!”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2023, 12:13

Data actualizarii: Marti 12 Septembrie 2023, 12:19


Fostul fotbalist a pus tunurile pe jucătorii naționalei după remiza cu Israel, în urma prestațiilor șterse. Ionel Ganea nu a avut milă de tricolori pentru modul în care s-au prezentat în primul meci de pe Arena Națională, criticându-i că nu au alergat deloc, așa cum fac la echipele de club. 


Ionel Ganea, mesaj pentru prim-ministrul Marcel Ciolacu 


După ce i-a mitraliat pe jucători, Ionel Ganea și-a îndreptat atenția și spre conducerea Federației Române de Fotbal, mai exact spre președintele Răzvan Burleanu. Fostul fotbalist a avut un mesaj pentru prim-ministrul Marcel Ciolacu, cerându-i acestuia să îl dea afară pe Burleanu de la conducerea FRF. 


„Un singur lucru vreau să-i spun premierului… Ciolacule! Dă-l afară pe Burleanu! Schimbă-l, dacă ești șmecher. A venit cu două mandate și, după, i-a îmbârligat pe ăia prin Comitetul Executiv că mai vrea. Dar așa am ajuns, să fim ciuca bătăilor și să ne ducem la vale, că ăsta e adevărul, fotbalul românesc este praf și pulbere, să se gândească și oamenii ăștia care conduc România, dacă le place ce a ajuns fotbalul românesc”, a declarat Ionel Ganea conform ProSport. 


Ce a spus Ionel Ganea despre meciul cu Israel


„Eu le urez multă baftă și sper să dea tot ce au mai bun în ei pentru a-i bucura pe toți românii. Sper să-și ia revanșa pentru acest public frumos. Dacă Arena Națională era proiectată cu 70.000 de locuri, 70.000 de oameni ar fi venit pe stadion. Mi-au plăcut mult fanii cum și-au încurajat favoriții, nota 10! Am încredere că ceva se va schimba până marți și vor lua cele trei puncte.


Referitor la meciul cu Israel întrebarea mea e una singură. De ce la echipele lor de club ai noștri pot alerga, iar la națională nu pot!? Toți au meciuri în picioare la echipele de club, joacă. La națională de ce nu aleargă? Nu e normal ca o echipă precum Israel să-i fugărească. În trecut, noi fugăream toate aceste echipe. Aveam calitate tehnică, aveam și condiție fizică! 


Ceea ce am remarcat e că noi nu putem alerga. Conform studiilor, în medie pe repriză se aleargă câte 20-25 de minute din 45. Noi de ce nu putem alerga? Asta e întrebarea mea! Dacă dau 10-15 kg jos, alerg eu mai mult. Singurul lucru pozitiv din tot meciul cu Israel a fost publicul”, a spus Ionel Ganea pentru Sport.ro. 
Edward Iordănescu, înaintea meciului cu Kosovo din preliminariile Campionatului European 2024 pe www.sport.ro

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro