Sunday, October 1, 2023
Home Divertisment iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită “Isterica de la TV”, a venit la iUmor. Cum arată acum

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită “Isterica de la TV”, a venit la iUmor. Cum arată acum

by admin

Noul sezon iUmor a debutat în forță. Cel mai nebun show de divertisment din România, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, aduce nu doar un juriu și un cuplu de prezentatori noi, ci și concurenți de top.


Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Sambata, 16 Septembrie 2023, 20:30
| Actualizat: Sambata, 16 Septembrie 2023, 20:31
Galerie de imagini

Adina Lupșe, poreclită “isterica de la TV”, a venit la iUmor, în debutul sezonului 15

Antena 1

Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo au pășit cu dreptul în noul sezon iUmor, al 15-lea. Cu energii proaspete, ei au urat surprinși când în platoul emisiunii a pășit un personaj controversat de televiziune, care ne-a marcat multora copilăria.
Este vorba despre Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită “Isterica de la TV” după un moment emblematic de televiziune.

Adela este cunoscută datorită emisiunilor-concurs în care telespectatorii erau invitați să urmărească diferite indicii și să completeze cuvinte pentru a primi premii substanțiale în bani. Într-una din edițiile găzduite de Adela, telefonul nu suna, așa că aceasta a etalat un comportament care i-a adus celebra poreclă.

Pe aceeași temă

La câțiva ani diferență, Adela Lupșe a povestit la iUmor detalii despre acea perioadă palpitantă a vieții ei și de ce a ales în momentul respectiv să reacțiioneze cum a făcut-o.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, “Isterica de la TV”, despre replica și gesturile care au făcut-o celebră

“Nimeni nu mi-a dat soluția și voiam să sune telefonul. Încărcată de toată nebunia, am dat cu telefonul, am spart telefonul, nu știu ce-am mai făcut acolo”, a povestit Adela.

Bordea și Natanticu nu doar că au recunoscut-o imediat când a pășit pe scenă, dar au și recunoscut că obișnuiau să urmărească emisiunile-concurs pe care le ținea: “Am o relație cu Adela de ani de zile. Eram la spectacole și după spectacol mă duceam în camera de hotel și aprindeam televizorul. Era hipnotică”, a spus câștigătorul America Express și juratul iUmor.

“Am recunoscut-o în primul rând după față. Mi-am dat seama și după soluția cu panoul ăla, dar nu știam unde se duce”, a spus și Natanticu.

Pe aceeași temă

Adela Lupșe a recreat pe scena iUmor emisiunea-concurs pe care o modera în trecut și a primit 3 Like-uri din partea lui Cătălin Bordea, Natanticu și Delia. Cheloo nu a rezonat cu abordarea ei, ba chiar a subliniat că ritmul rapid de a vorbi și volumul înalt al frazelor nu sunt deloc în concordanță cu gusturile sale: “Te omoară cu zile. Am tot respectul pentru bărbații care reușesc să coabiteze cu femei care au această voce ascuțită.”

Recomandari A1
Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro