Wednesday, March 22, 2023
Home Afacere JTI este Top Employer pentru al zecelea an la rând – 01.02.2023

JTI este Top Employer pentru al zecelea an la rând – 01.02.2023

by admin

JTI este Top Employer (Angajator de Top) pentru al zecelea an la rând, situându-se pe locul al doilea între cele 31 de companii certificate în România, conform unui comunicat remis redacţiei. Institutul Top Employers a evaluat circa 20 de aspecte, cum ar fi strategia de resurse umane, leadership, mediul de lucru, digitalizarea proceselor, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare şi training, starea de bine a angajaţilor (well-being), beneficiile şi recunoaşterea meritelor.

Alexander Pitchka, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria: “În 2023, JTI aniversează 30 ani în România. Este un moment bun să reflectăm cât de departe am ajuns şi să mergem înainte cu încredere! Am construit aici o afacere de succes şi o organizaţie extraordinară, datorită muncii dedicate a angajaţilor. Acest premiu este încă o dovadă că această companie face ceea ce trebuie pentru oamenii săi şi îi apreciază la adevărata valoare. Certificarea reprezintă, de asemenea, angajamentul nostru pentru viitor faţă de cei peste 1.300 de angajaţi, societate şi statul român. Ne dorim să continuăm să investim în dezvoltarea oamenilor, să ne implicăm în viaţa comunităţii şi să sprijinim autorităţile în acţiunile de combatere a contrabandei. Suntem aici ca să rămânem şi să creştem pe termen lung”.

“JTI este una dintre primele multinaţionale care au început să producă local în România, în 1994. De atunci, am continuat să investim în fabrică, să modernizăm echipamentele şi să creştem capacitatea de producţie. Suntem în curs de a finaliza un program de investiţii de 60 de milioane de euro, anunţat în 2021, în urma căruia fabrica deţine un rol major în aprovizionarea pieţelor din Uniunea Europeană cu produse JTI. Circa 75% din produsele fabricate în Bucureşti sunt exportate, datorită calităţii şi standardelor înalte de lucru. Toate acestea înseamnă efort, muncă susţinută şi dedicare. Membrii echipei din România pot fi mândri de realizările lor, sunt Angajaţi de Top care lucrează pentru un Angajator de Top”, a adăugat Jamie Dunlop, Factory Lead, JTI Romania.

“Această certificare reprezintă o recunoaştere pe termen lung a condiţiilor excelente de muncă şi a celor mai bune practici în resurse umane. Dacă oamenii noştri îşi valorifică întregul potential şi pot fi ei înşişi în cadrul organizaţiei, compania va reuşi să-şi depăşească obiectivele de afaceri. Avem o cultură organizaţională extraordinară, la care contribuie zi de zi fiecare angajat. Vom continua să îmbunătăţim procesele şi să le adaptăm dinamicii pieţei muncii, pentru că vrem să consolidăm acest statut de Angajator de Top, pentru echipa actuală, ca şi pentru viitorii colegi. Ne dorim oameni pasionaţi, cu spirit de echipă şi mintea deschisă. Oameni care vor să ştie cine sunt cu adevărat şi ce le place să facă”, a spus Vaida Vegelyte-Carvalho, People & Culture Director JTI Romania, Moldova şi Bulgaria.

Potrivit sursei citate, în plus, la finalul anului trecut, JTI România a fost certificată pentru prima dată Global Equality Standard (GES-Standardul global privind egalitatea), după o evaluare realizată de Ernst & Yang (EY). EY’s GES este singura certificare Diversity & Inclusion (D&I- diversitate şi incluziune) care analizează oportunităţile egale la scară globală, evaluând inclusiv Equal Pay (plata egală), care confirmă că JTI România aplică aceleaşi beneficii pentru competenţe similare, indiferent de gen.

La nivel global, JTI a fost recunoscută între primii 15 Angajatori de Top (Top Employers). Compania este certificată Top Employer în 62 ţări.

JTI este una dintre primele multinaţionale stabilite local şi a investit până în prezent în România peste 250 milioane euro, se mai arată în comunicat.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro