Friday, December 1, 2023
Home Sport Kroos și Modric s-au săturat să fie rezerve

Kroos și Modric s-au săturat să fie rezerve

by admin


articol scris de Digi Sport
21.09.2023, 22:33

Toni Kroos (33 de ani) și Luka Modric (38 de ani) evoluează mai puțin în acest sezon pentru Real Madrid. Cei doi vor să-și recupereze pozițiile de titulari.

Ancelotti a început să mizeze pe jucătorii tineri la Real Madrid, iar Kroos și Modric au trecut în plan secundar.

Kroos și Modric, titularizați pe rând, nu în același timp

În meciul din UCL câștigat de Real Madrid împotriva lui Union Berlin, 1-0, Luka Modric a început pe post de titular, iar Toni Kroos a fost rezervă. Germanul a intrat pe teren în minutul 65.

În ultimul meci din La Liga, pe care Real Madrid l-a câștigat în fața lui Real Sociedad, 2-1, Toni Kroos a fost titular, iar Modric s-a aflat pe banca de rezerve și a intrat în minutul 62.

Kroos și Modric nu mai sunt la fel de importanți ca înainte

Potrivit publicației spaniole Relevo, Kroos și Modric sunt dezamăgiți de statuturile lor actuale la Madrid.

Modric nu vrea să fie „un simplu jucător” și dorește să-și recapete statutul de dinainte, când era titular incontestabil și ajuta Madridul să câștige trofee.

În ceea ce-l privește pe Kroos, acesta se gândea să pună ghetele în cui la finalul sezonului trecut, însă și-a prelungit contractul cu Real Madrid pentru că a considerat că poate, în continuare, să fie decisiv pentru „Los Blancos”.

În actualul sezon, Kroos a evoluat 277 de minute pentru Real Madrid, în timp ce Modric a adunat doar 242. Prin comparație, noua senzație a „galacticilor”, Jude Bellingham, are mai multe minute jucate decât cei doi la un loc: 531.

  • 20 de trofee a câștigat Kroos la Real Madrid, pentru care a jucat 423 de partide. Germanul a înscris 27 de goluri și a pasat decisiv de 90 de ori.
  • Modric a câștigat 23 de trofee la Real Madrid, în tricoul căreia a disputat 494 de meciuri și și-a adjudecat Balonul de Aur. Croatul a înscris 36 de goluri și a oferit 77 de pase decisive pentru Madrid.
  • Amândurora le expiră contractele în vara anului 2024.


Etichete:
real madrid
,
luka modric
,
carlo ancelotti
,
toni kroos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro