Sunday, October 1, 2023
Home Tehnologie Lansare iPhone 15. Apple face trecerea către conectorul USB-C şi introduce un nou buton. Cum arată smartphone-ul

Lansare iPhone 15. Apple face trecerea către conectorul USB-C şi introduce un nou buton. Cum arată smartphone-ul

by admin

Lansare iPhone 15. Apple surprinde iarăşi iubitorii tehnologiei. Seria iPhone 15 se lansează marţi şi vine la pachet cu mai multe îmbunătăţiri, printre care conectorul USB-C, care le va uşura viaţa persoanelor ce deţin mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-uri cu Android.

Lansare iPhone 15. Cum arată noul smartphone Apple

Seria iPhone 15, compusă şi de această dată din patru modele, va fi, fără îndoială, capul de afiş al evenimentului organizat în cadrul Apple Park din Cupertino şi transmis atât pe site-ul companiei, cât şi pe YouTube, relateză news.ro.

iPhone 15 va marca trecerea forţată a smartphone-urilor Apple la conectorul USB-C, având potenţialul de a simplifica viaţa utilizatorilor care deţin mai multe dispozitive, inclusiv telefoane cu Android.

iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, cele mai ieftine modele ale seriei, urmează să primească funcţionalitatea Dynamic Island, care anul trecut a fost rezervată modelelor Pro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

iPhone 15 vine cu un design îmbunătăţit

iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max vor beneficia de o serie de upgrade-uri exclusive, prin care Apple încearcă să le crească vânzările, pentru a obţine un profit mai mare.

Din câte se pare, cele două vor avea la bază un cadru din titanium şi rame mai înguste în jurul ecranului decât celelalte modele din serie.

Pe lista noutăţilor exclusive ale celor două modele Pro ar urma să se mai numere un aşa-numit Action Button personalizabil, un nou chipset pe 3nm şi îmbunătăţiri pe partea foto.

iPhone 15. Apple creşte preţul noilor modele cu 100 de dolari

Conform informaţiilor pe surse, Apple ar urma să profite de numărul mare de îmbunătăţiri aduse modelelor Pro pentru a creşte preţul acestora cu 100 de dolari.

Pe lângă iPhone-uri, tot acum Apple este aşteptată să lanseze o nouă serie Apple Watch cu îmbunătăţiri minore şi o versiune a căştilor AirPods Pro cu alimentare pe USB-C.

În fine, Apple va anunţa în cadrul acestui eveniment când vor fi disponibile noile versiune ale sistemelor sale de operare, de la iOS 17 la macOS Sonoma.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro