Monday, March 20, 2023
Home Sport “Lasă-l, domnule, să vorbească”. Cum vede Valeriu Iftime situația de la FCSB

“Lasă-l, domnule, să vorbească”. Cum vede Valeriu Iftime situația de la FCSB

by admin

  • Liga 1: VoluntariCFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

  • La Liga: VillarrealRayo, luni, 22:00, DGS 2

Până la urmă nici Bill Gates nu și-a terminat școala la timp

Chestionat cu privire la situația de la FCSB, Valeriu Iftime crede că Mihai Pintilii ar trebui lăsat să vorbească și să dea indicații de la marginea terenului. Patronul celor de la FC Botoșani nu are nimic împotrivă cu ceea ce se întâmplă la clubul condus de Gigi Becali și crede că nu ar trebui să existe atâtea discuții pe seama acestui subiect.

“Mi s-a mai conturat și definit și mie puțin poziția asta. Școala e definitorie, educația e definitorie pentru orice tip de joc, de asta e bine să ai școala. Dar faptul că e un antrenor care nu are licență dată de școala din România și un acționar, un patron de club, își permite să îl angajeze, nu ar trebui să fie scandalul ăsta, părerea mea. 

Până la urmă, nu îi dă nimeni niciun ban dacă își pune antrenor cu licență. Până la urmă nici Bill Gates nu și-a terminat școala la timp. Nu sunt împotriva faptului ca un antrenor să nu aibă licență, poate să nu aibă, dar dacă regula spune așa, o respectăm. 

Chestia asta că îl pui pe bancă și nu are voie să vorbească e altă problemă. Cât de expresiv poate fi ăla de la FCSB, voi îl chemați la interviuri pe domnul ăla care e principal acolo? Îl chemați pe ăla care are ce spune, ăla care știe, ăla care e implicat.

Sindromul post-traumatic, boala celor întorși din război, maladia invizibilă care nu afectează doar soldați. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:50.

Să nu îl lași să vorbească pe bancă, râsul lumii, lasă-l, domnule, să vorbească. Mari indicații ce dă pe bancă. E un pic gri situația, eu nu am o soluție, eu i-aș lăsa în pace și asta e”, a spus Iftime, potrivit Sport.ro.

Leo Strizu: “Nu mi-am închiriat licența”

Strizu a explicat de ce a acceptat acest rol la vicecampioana Ligii 1, deși a recunoscut că nu-și găsește locul la FCSB.

”Eu nu mi-am închiriat licența. Eu am fost solicitat și am făcut-o doar pentru club. Poate că am pus și eu umărul puțin sau poate voi pune umărul la formarea lui Pintilii ca antrenor.

Poate dacă era vorba despre alt nume, și nu Pintilii, poate nu mă înhămam. Dar eu sunt angajatul clubului, nu puteam să refuz ce mi-a propus patronul”, a spus Strizu.

Etichete: liga 1 , mihai pintilii , valeriu iftime , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro