Saturday, September 30, 2023
Home Sport Laszlo Dioszegi s-a inspirat de la Bodo/Glimt! Ce măsură vrea să ia la Sepsi

Laszlo Dioszegi s-a inspirat de la Bodo/Glimt! Ce măsură vrea să ia la Sepsi

by admin

  • Liga 2: ȘelimbărCSA Steaua, marți, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

După 2-2 în partida tur, Bodo/Glimt și Sepsi au înregistrat același scor și în Norvegia, în primele 90 de minute, astfel că meciul a intrat în prelungiri, acolo unde nordicii au reușit să marcheze din penalty, în minutul 100.

Laszlo Dioszegi s-a inspirat de la norvegieni! Ce măsură vrea să ia la Sf. Gheorghe

La aproape o săptămână de la meciul cu Bodo/Glimt, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că a rămas impresionat de ceea ce a văzut în Norvegia. Patronul covăsnenilor a remarcat susținerea de care a avut parte adversara lui Sepsi și a anunțat ce vrea să facă și el la Sf. Gheorghe, după modelul nordicilor.

“Da, au o organizarea foarte bună în sânul clubului și eu cred că este un orășel de 50.000 de locuitori, ca Sfântul Gheorghe. Cred că nu exagerez, dar pe nicio casă nu lipsea steagul celor de la Bodo/Glimt.

Este un gest de admirație și chiar vrem și noi să facem asemenea chestii, să donăm steagurile echipei noastre la locuitorii care vor să afișeze steagul când avem un meci. Așa de frumos a fost când ne plimbam pe străzile Bodo/Glimt și vedeam la fiecare geam steagul echipei.

Află care sunt cele mai deștepte specii din lumea animalelor de pe Digi Animal World și Digi Online. Nu rata Einșteinii animalelor, azi de la ora 19:11!

Se vede că locuitorii sunt alături de echipă trup și suflet și poate așa, încetul cu încetul, luăm și noi lucrurile bune, cu tot ce se întâmplă în Occident”a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Radio Sport Total FM.

Reacția lui Laszlo Dioszegi, după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2

La finalul meciului din Norvegia, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că a intrat în vestiar și le-a transmis jucătorilor că este mândri de ei.

Eu am intrat în vestiarul băieților noștri și am spus o singură propoziție: ‘Sunt mândru de voi’. Chiar sunt mândru de băieți, putem părăsi stadionul cu capul sus.

Trebuie să scoatem pălăria în fața băieților, au luptat 120 de minute. Dacă nu era penalty pentru ei, poate ajungeam la loviturile de departajare.

A fost o echipă mai bună, am zis din start, dar astăzi am fost cel puțin egali”, a spus Laszlo Dioszegi, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu rezumatul meciului Bodo/Glimt – Sepsi 3-2

Etichete: sepsi , superliga , dioszegi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro