duminică, octombrie 13

Selecţionata Kosovo a învins echipa Lituaniei cu 2-1, sâmbătă, la Kaunas, într-o partidă din Grupa C2 a Ligii Naţiunilor la fotbal, din care face parte şi România. Cu șase puncte, Kosovo este pe locul doi în grupă, după Naționala noastră, care are nouă puncte.

Kosovarii s-au impus prin golurile marcate de Edon Zhegrova (20) şi Ermal Krasniqi (65), fost jucător la CFR Cluj şi Rapid.

Ermal Krasniqi a fost introdus pe teren în minutul 59, în locul lui Muslija. Fostul jucător al Rapidului a avut nevoie de doar 6 minute pentru marca un gol superb, după ce a driblat doi adversari în marginea careului de 16 metri și a șutat la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul lui U Cluj, Gertmonas, scrie Digisport.ro.

Golul de onoare al balticilor a fost reuşit de Paulius Golubickas (84). Portarul Edvinas Gertmonas (Universitatea Cluj) a fost integralist la gazde.

Lituania a evoluat în formula Edvinas Gertmonas – Kipras Kazukolovas, Edvinas Girdvainis, Artemijus Tutyskinas – Pijus Sirvys, Modestas Vorobjovas (Paulius Golubickas, 59), Gvidas Gineitis, Justas Lasickas (Fedor Cernych, 59) – Artur Dolznikov (Gytis Paulauskas, 77), Vykintas Slivka – Armandas Kucys (Giedrius Matulevicius, 77).

România a câștigat sâmbătă seara, la Larnaca, meciul împotriva Ciprului.

Pe 15 octombrie, tot la Kaunas, Lituania va înfrunta România, în timp ce Kosovo va primi vizita Ciprului.

Clasament

1. România 6 puncte (2 jocuri)

2. Kosovo 6 p (3 j)

3. Cipru 3 p (2 j)

4. Lituania 0 p (3 j)

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version