Tuesday, February 7, 2023
Home Sănătate Liviu Vârciu, replică pentru cei care au spus că este bolnav. Ce mesaj a avut să le transmită fanilor

Liviu Vârciu, replică pentru cei care au spus că este bolnav. Ce mesaj a avut să le transmită fanilor

by admin
  • Liviu Vârciu, detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a speculat că s-ar confrunta cu probleme de sănătate
  • Ce a mărturisit prezentatorul TV

De curând, Liviu Vârciu a ținut să „facă lumină” în cazul stării sale de sănătate, după ce un bărbat a postat un mesaj care i-a îngrijorat teribil pe oamenii dragi acestuia, dar și pe fani. Într-o postare distribuită pe rețelele de socializare, prezentatorul TV îndeamnă oamenii să nu mai spună astfel de lucruri în spațiul public, deoarece apropiații ajung să fie neliniștiți, fără a avea un motiv întemeiat.

Liviu Vârciu a mărturisit că nu se confruntă cu probleme de sănătate

Pe Instagram, prezentatorul TV a transmis un mesaj cel care, în ultima perioadă, și-au făcut griji în privința stării sale de sănătate. Liviu Vârciu a precizat că totul a început de la un mesaj transmis pe TikTok de un bărbat, videoclipul devenind viral în scurt timp.

Acesta a mai povestit că a fost sunat de mulți prieteni, căci oamenii dragi au început să își facă griji pentru el, după ce, în postare era trecut faptul că ar trece printr-o situație dificilă din punct de vedere medical.

În acel moment, Liviu Vârciu se afla în mașină cu Andrei Ștefănescu, moment în care nu a ezitat să facă câteva glume, atât pe seama postării în care era implicat numele, dar și pe seama bunului său prieten.

„Băi, fraților, e unu pe TikTok. Eu nu am TikTok…M-a pus cu să mă ajute Dumnezeu, că-s bolnav, că am mască. M-au sunat o grămadă de prieteni. Băi, sunteți nebuni la cap? Puneți cu mine ce vreți voi, dar nu puneți tâmpenii. Poate ăsta e (n.r: arătând către Andrei Ștefănescu, alături de care se afla în mașină), că i-a căzut părul, dar nu eu. Deci sunt bine, sănătos, mulțumesc de grijă. Dar ai mei cu siguranță știu, cei care mă urmăresc știu că sunt bine. La cap n-am fost niciodată, dar în rest sunt bine”, a precizat Liviu Vârciu, pe Instastory.

Citește și: Cât de mare s-a făcut fiul lui Liviu Vârciu. Cum a fost surprins băiatul chiar de tatăl lui / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro