Thursday, November 30, 2023
Home România Locuri de muncă cu salarii de 2.200 de euro pe lun

Locuri de muncă cu salarii de 2.200 de euro pe lun

by admin

Locuri de muncă bine plătite se găsesc în câteva companii din România. Pe lângă salarii, angajații primesc bonusuri. Printre acestea sunt al 13-lea salariu, program flexibil, asigurare de sănătate şi multe alte facilităţi.

Locuri de muncă bine plătite se pot găsi în companiile care dezvoltă sistemele IT. De exemplu, un deployment engineer câștigă între 1.800 şi 2.200 de euro net pe lună. Asta arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Pe lângă salariul menționat primește şi multe alte bonusuri.

Locuri de muncă care merită accesate

Sunt companii care oferă salarii atractive, mai ales în domeniul tehnologiei. Un exemplu este postul de deployment engineer.

„Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor.

De asemenea, participă la procesul de migraţie a acestor platforme dintr-un centru de date privat în cloudul public”. Explică managerul de la bestjobs.

Ce implică acest rol

Rolul de deployment engineer implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL sau VNet Gateway.

„Produsele finale permit gestionarea soluţiei eSIM la distanţă pentru numeroşi clienţi de înaltă importanţă. Acest rol implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL, VNet Gateway, Python, Terraform, Grafana/Prometheus, Cassandra DB, Maria DB/MySQL, Redis, JVM. Oferta salarială este între 1.800 – 2.200 euro net”, a mai explicat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Locuri de muncă bine plătite. Sursa foto: Pixabay

Beneficii extrasalariale şi bonusuri

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: al 13-lea salariu, program flexibil, asigurare de sănătate, acces la cursuri şi platforme de e-learning.

În prezent, 714 de posturi vacante pentru poziţia de deployment engineer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Locuri de muncă atractive la o fabrică auto

Locurile de muncă disponibile sunt și la o nouă fabrică auto din comuna Căteasca, de lângă Pitești, în județul Argeș. Aici se fabrică obiecte ştanţate pentru industria auto, în special pentru interioarele de maşini.

„Noi producem obiecte ştanţate pentru industria auto, în special pentru interioarele de maşini, iar produsele din UKS Stamping vor fi livrate în toată lumea. Este o fabrică cu tehnologie modernă, de ultimă generaţie în industrie. Noi locuri de muncă vor fi garantate.”, a punctat Ionuţ Zamfirache, manager general UKS Stamping, la inaugurarea fabricii.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro