Thursday, November 30, 2023
Home Divertisment Margot Robbie într-o zi normală, în pantaloni super scurți și o cămașă transparentă. “Luată pe sus” de fanii care au recunoscut-o rapid

Margot Robbie într-o zi normală, în pantaloni super scurți și o cămașă transparentă. “Luată pe sus” de fanii care au recunoscut-o rapid

by admin

Margot Robbie se bucură de o binemeritată pauză, după toată agitația din vară, când a fost lansat filmul “Barbie”. În acele săptămâni, a schimbat zeci de ținute, toate inspirate de garderoba celebrei păpuși, și a călătorit în toată lumea pentru a promova pelicula. Acum, când a revenit la normal și scopul a fost atins, căci “Barbie” a devenit cel mai vizionat film al anului, Margot a ales să-și petreacă ceva timp în Australia natală.

Citește și: „Barbie” în costum de baie. Top 7 apariții ale lui Margot Robbie pe plajele din Spania, Costa Rica și Hawaii


Margot Robbie, înconjurată de fani, în Australia / Foto: Profimedia


Acolo au și pozat-o fotografii, în timp ce era cu soțul ei și o gașcă de prieteni la un local de pe o plajă din Perth. Îmbrăcată în alb complet, într-o cămașă lungă și transparentă și pantaloni atât de scurți încât au fost acoperiți de bluză, Margot și-a pus papuci în picioare, ochelari de soare la ochi și s-a bucurat de compania celor dragi.


Margot Robbie, în timpul liber / Foto: Profimedia


Citește și: Margot Robbie, de nerecunoscut în adolescență. Actrița avea un stil foarte diferit: „Îmi vopseam părul și îl tundeam cu lama de ras”

Fanii au reperat-o imediat, însă, și în timp ce se îndrepta spre mașină, blonda a fost aproape luată pe sus de aceștia. Soțul ei, Tom Ackerley, a lăsat-o să se bucure de dovezile de iubire ale admiratorilor de toate vârstele, iar ea a zâmbit frumos în selfie-uri și a pozat răbdătoare cu toată lumea. 


Margot Robbie, înconjurată de fani, în Australia / Foto: Profimedia


Robbie duce dorul Australiei de când s-a mutat în Los Angeles pentru cariera ei la Hollywood, așa că orice ocazie de a reveni pe plaiurile natale e imediat fructificată. Acolo încă trăiește toată familia ei.

Citește și: Viața e roz și roz este și Margot Robbie. Cele mai reușite ținute purtate de actrița de 33 de ani la evenimentele “Barbie”

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro