Thursday, September 21, 2023
Home Sport Marius Șumudică semnează! Prima reacție a antrenorului, după ce și-a găsit echipă

Marius Șumudică semnează! Prima reacție a antrenorului, după ce și-a găsit echipă

by admin


articol scris de Digi Sport
05.09.2023, 23:54

Marius Șumudică (52 de ani) și-a găsit o nouă echipă după ce și-a reziliat contractul cu Al Raed, iar negocierile cu FCU 1948 Craiova au picat în ultimul moment.

Presa turcă a anunțat înainte de miezul nopții că Șumudică s-a înțeles cu șefii echipei la care a avut rezultate foarte bune, Gaziantep, și va semna contractul în scurt timp.

Marius Șumudică, acord de principiu cu Gaziantep

De asemenea, publicațiile din Turcia au anunțat faptul că tehnicianul român va ajunge la Gaziantep în cursul zilei de miercuri sau cel târziu joi. Ulterior, Șumudică a oferit și prima reacție după ce a fost anunțată revenirea sa la Gaziantep.

Voi veni în Turcia și vom discuta ultimele detalii cu Gaziantep. Vreau să merg în Turcia. Voi fi acolo în una-două zile”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Buzz Sport.

Marius Șumudică va fi noul antrenor al lui Gaziantep. Negocierile sunt în desfășurare, iar cele două părți sunt aproape de o înțelegere. Dacă nu apare ceva neprevăzut, contractul va fi semnat în scurt timp”, a spus și Deniz Biricik, jurnalist beInSports.

  • Marius Șumudică a mai fost antrenorul lui Gaziantep în perioada iunie 2019 – ianuarie 2021.

Fanii lui Gaziantep l-au cerut pe Marius Șumudică la echipă

Presa din Turcia a anunțat în cursul zilei de marți că fanii lui Gaziantep vor să îl vadă din nou pe ”Șumi” la echipă. Cu antrenorul român pe bancă, Gaziantep a avut rezultate excelente în Turcia și a ajuns la un moment dat chiar și pe podium în Super Lig.

Gaziantep s-a despărțit de Erdal Guneș și continuă să caute un nou antrenor. O sugestie interesantă vine din partea fanilor, care vor să îl vadă pe Șumudică, cel care a avut aici o perioadă de succes.

Rămâne de văzut ce se întâmplă cu experimentatul tehnician, având în vedere modul în care a părăsit echipa“, au scris cei de la Telgraf.


Etichete:
marius sumudica
,
gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro